(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai sausio 31 – vasario 4 dienomis surašė 28 administracinės teisės pažeidimų protokolus.

Už Miestų ir kitų gyvenamųjų vietovių tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimus surašyti 23 protokolai, keturi protokolai – už Gyvūnų įsigijimo, laikymo, veisimo, dresavimo, gabenimo ir prekybos jais taisyklių bei atskirų rūšių gyvūnų registravimo gyvenamosiose vietovėse taisyklių pažeidimus. Vienas protokolas surašytas už savavališką žemės, miško, vandens telkinių užėmimą ir naudojimąsi bei vengimą juos grąžinti.

Darbuotojai parengė dešimt Savivaldybės administracijos padalinių vidaus susirašinėjimo dokumentų, prašymų, atsakymų, paklausimų įmonėms, įstaigoms, organizacijoms, piliečiams, tris kartus vyko į vietą, gavę skundus telefonu.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai dalyvavo posėdyje pas savivaldybės Administracijos direktorės pavaduotoją Algirdą Verbicką, kuriame buvo svarstomas Kauno miesto daugiabučių gyvenamųjų namų naudojimo taisyklių papildymas. Šiuo papildymu siekiama įpareigoti gyventojus naikinti graužikus.

Vytauto Didžiojo Universiteto Viešojo administravimo studijų programos ir Kauno kolegijos Teisės fakulteto studentai, atliekantys praktiką tarnyboje, buvo supažindinami su tarnybos kompetencijai priskirtomis funkcijomis, taip pat tęsta Kauno miesto tvarkymo ir švaros, išorinės vaizdinės reklamos taisyklių kontrolė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: