(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Kiekvienais metais visiems miesto mokytojams surengiamas koncertas halėje, nes tik čia gali sutilpti visi miesto mokytojai.

Šiais metais spalio 4 dieną, pirmadienį, 18 val., Sporto halėje mokytojams koncertuos Kauno miesto simfoninis orkestras ir mylimi, populiarūs solistai. Be to, miesto Rotušėje meras Andrius Kupčinskas pagerbs mokytojus ir įteiks jiems padėkos raštus.

„Mokytojas yra žmogus, kuriam kiekvienas jaučiame pagarbą, nes, žengdami į mokslo ir žinių šalį, visi pajutome jo pagalbą, rūpestį ir dėmesį. Mokytojų globojami ir auginami, jautėmės vis didesni ir žiniomis, ir supratimu apie sudėtingą gyvenimo sąrangą.

Mokytojo diena yra visos visuomenės šventė. Jeigu ir nenunešame mokytojams gėlių, tai būtinai juos prisimename, mintyse dėkojame už žinias, už šiltą, paguodžiantį žodį, už rūpinimąsi ir laisvalaikio aukojimą tam, kad būtume geresni, kad daugiau sužinotume, kad suprastume klydę. Net už pabarimą esame jiems dėkingi.

Sveikiname Jūs, brangūs mokytojai, profesinės šventės proga. Linkime neišsenkančios kantrybės, sveikatos. Išlikite santūrūs, ramūs net ir tada, kai Jus įskaudina mokiniai, kai nepasiekiate tai, ko norėjote. Ateis laikas, kai tie patys mokiniai Jus nudžiugins gražiu elgesiu, darbais, laimėjimais, pasikeitusiu mąstymu.
Patirkite kuo daugiau malonių netikėtumų, kurie suteikia šilumos širdžiai ir sielai“, – sako miesto meras Andrius Kupčinskas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: