(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai liepos 12–16 dienomis surašė 33 administracinės teisės pažeidimų protokolus, kurie išsiųsti nagrinėti administracinei komisijai. Taip pat buvo atliekamas sanitarinės kontrolės objektų vertinimas.

Daugiausiai (13) protokolų tarnybos darbuotojai surašė pažeidėjams už nelegalias reklamines iškabas. Kaip ir kiekvieną savaitę, Viešosios tvarkos tarnyba surašo nemažai protokolų už ant vejos ir šaligatvių statomas transporto priemones. Nubausti net 8 gyventojai.

Keturiems kauniečiams surašyti protokolai už neregistruotų gyvūnų laikymą.

Taip pat buvo surašyti protokolai ir už kitus pažeidimus: už tai, kad neaptvėrė statybvietėje esančių medžių, už tvarkymo darbų neužtikrinimą statybų teritorijoje, už sutarties dėl atliekų išvežimo neturėjimą, už prekybą viešoje vietoje be Savivaldybės išduoto leidimo, už balandžių laikymą neturint kaimynų sutikimo, už vištų laikymą neūkinės paskirties žemėje, už kilnojamos užtvaros skirtos mašinos stovėjimo vietai aptverti pastatymą valstybinėje žemėje.

Per šią savaitę tarnybos darbuotojai atliko sanitarinės kontrolės objektų vertinimą, t.y. tikrino 7 parkus – Neries krantinės, Sargėnų dvaro istorinis, Šančių ąžuolyno, Pažaislio miško, Kauno marių regioninis, Dainavos, Naugardiškių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: