(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Rugsėjo 28 dieną Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, Kauno apskrities viršininkė Ona Balžekienė, Kauno technologijos universiteto prorektorius Sigitas Stanys, Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas Jonas Guzavičius ir UAB „Ekspozicijų centras“ direktorius Erikas Piskunovas pasirašė bendradarbiavimo memorandumą dėl kasmetinės parodos „Rinkis prekę lietuvišką“ organizavimo.

„Džiaugiuosi, jog buvo nuspręsta šią parodą organizuoti Kauno mieste. Dėkoju idėjos autoriams. Kaunas visada stengdavosi puoselėti esamas tradicijas, todėl mums tik garbė palaikyti tokias gražias iniciatyvas“, – sakė meras A. Kupčinskas.

Kauno mieste labai gilios pramonės tradicijos, gausu aukštųjų mokyklų, kurios padeda vystyti verslą, technologijas. Nemaža dalis Kauno universitetų absolventų dirba pramonės srityje, todėl labai aktualu, jog plėtotųsi Kauno krašto pramonė.

„Ši paroda – tai dar viena Lietuvos verslo ir pramonės rėmimo rūšis. Pirkdami lietuvišką prekę, mes remiame savo valstybę, kuri po to būna pajėgi vykdyti įvairias socialines programas. Tačiau reklamuodami savo produkciją, turėtume nepamiršti būti konkurencingi“, – teigė Kauno apskrities viršininkė Ona Balžekienė.

Kauno miesto meras pabrėžė, jog ši iniciatyva tikrai turės tąsą. Jau yra minčių sukurti interneto puslapį, kuriame visus metus tiek mažos, tiek didelės įmonės galės reklamuoti savo produkciją. Tai padėtų verslininkams ne tik save reklamuoti, bet ir vartotojui daugiau sužinoti apie lietuvišką prekę.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: