(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto savivaldybės taryba pritarė, kad būtų organizuojamos bokso salės, esančios K. Baršausko gatvėje, pirkimo procedūros. Savivaldybė jau seniai siekė įsigyti šią specializuotą sporto bazę, kurioje būtų ruošiami būsimi čempionai.

2010 metų biudžete yra numatyta 155 tūkst. litų Kauno sporto mokyklai „Gaja“ įsigyti šią bokso salę, esančią K. Baršausko gatvėje.

„Kauno sporto mokykloje „Gaja“ sukaupta didelė kompetencijos bazė bokso, dziudo, fechtavimo sporto šakų sportininkams rengti, tai rodo sportininkų laimėjimai šalies ir tarptautinėse varžybose. Mokyklos, kaip sportininkų ruošimo bazės, poreikis ir reikšmė yra didelė. Vien šios salės neužtenka, kad galėtume patenkinti visų sportuojančių poreikius“, – kalbėjo Kūno kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Albinas Grabnickas.

Šiuo metu specializuotą bokso sporto salę Kauno sporto mokykla „Gaja“ nuomoja iš UAB „Olimpinės viltys“. Per metus specializuotos bokso salės nuomai sporto mokykla „Gaja“ išleidžia per 80 tūkst. Lt.

Patalpose įrengta specializuota bokso salė, salėje įrengtas balkonas, talpinantis per 120 žiūrovų. Taip pat įrengta specializuota dziudo salė, treniruoklių salės, kuriose sumontuoti treniruokliai, kita reikiama bendro fizinio pasirengimo įranga, veikia pirtis sportininkų reabilitacijai po fizinių krūvių, įrengti persirengimo kambariai, dušų kabinos, tualetai. Taip pat yra medicinos kabinetas ir administracinės, metodinės patalpos.

Reklama: muresta.lt

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: