Pradžia Naujienos Politika Gražulio ir Puteikio spaudos konferencijoje – eilinė kontroversija: netyčia spustelėjo ne tą...

Gražulio ir Puteikio spaudos konferencijoje – eilinė kontroversija: netyčia spustelėjo ne tą vaizdo klipą [VIDEO]

Petras Gražulis, Naglis Puteikis / Vaizdo įrašo stop kadras

Homofobiškais išsišokimais pagarsėjusio seimo nario Petro Gražulio ir jo padėjėjo Naglio Puteikio spaudos konferencijoje vykusioje  rugpjūčio 19 d. tema – „Dėl siekio išaiškinti rugpjūčio 10 d. neramumų prie Seimo provokatorius ir jų užsakovus“, skirtoje aptarti riaušėmis pasibaigusį mitingą aktualijoms, nutiko pikantiškas incidentas.

„Ir paskutinis epizodas, kurį mes norime parodyti, yra štai, iš esmės – apie tai, ką kalbame…“ – pasakė N. Puteikis ir spustelėjo vieną iš kompiuteryje esančių vaizdo klipų.

Pradžioje pasigirdo triukšmas, tada visi patalpoje ir internetu žiūrėję konferenciją išvydo pikantišką vaizdelį – intymiai putų pilnoje vonioje įsitaisiusią porą.

Tuo metu kai N. Puteikis bandė spręsti techninius nesklandumus, P. Gražulis bandė atrodyti tarsi niekur nieko nevyksta ir tęsė kalbą pasisakymu apie planuojamą mitingą rugsėjo 10 dieną.

Petras Gražulis ne pirmą kartą įsivelia į skandalingas situacijas vaizdo transliacijų metu. Vieno seimo komiteto nuotolinėje transliacijoje šalia jo šmėstelėjo mažiausiai pusnuogis vyriškis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: