(c) Renginio organizatorių nuotr.

Gruodžio 11 dieną, šeštadienį, nuo 13 iki 16 valandos, visi, susirinkę prie „Megos“, galės pasidžiaugti Sibiro haskių draugija. Ir ne tik pasidžiaugti, bet ir pasivėžinti jų traukiamomis rogutėmis, sudalyvauti varžybose, nusifotografuoti su šunimis, juos paglostyti, pamaitinti.

„Norime nudžiuginti į „Megą“ susirinkusius vaikus ir jų tėvelius pačia žiemiškiausia pramoga ir supažindinti juos su visų taip mylimais šunimis – haskiais. Be to, šunų specialistai vaikus pamokys šunis pamaitinti, pakinkyti į roges, o drąsesnieji netgi galės sudalyvauti varžybose ir patys pavadelioti“, – pasakojo prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Į renginį atvykti žadančius kauniečius ir miesto svečius organizatoriai ragina nepamiršti pasiimti šiltų pirštinių ir fotoaparato – nežinia, kada pasitaikys kita tokia graži proga įsiamžinti net su aštuoniais keturkojais įspūdingo žvilgsnio savininkais. „Haskiai itin mylimi ne tik dėl įspūdingos išvaizdos, žydrų akių, bet ir dėl savo draugiško būdo, energingumo“, – sakė jau beveik dešimtmetį haskius auginanti pirmojo šunų kinkinių klubo „Aliaska“ įkūrėja Jolanta Bliuj.

Aštuoni Sibiro haskiai, šeštadienio renginio pažiba, yra daugkartiniai šunų kinkinių varžybų Baltijos taurės čempionai. Tikimasi, kad itin didelio populiarumo sulauks varžybos, todėl norintys pasirungti turėtų užsiregistruoti pas organizatorius prieš renginį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: