© efcom.lt archyvo nuotr.

Lietuvos čempionė, ilgų distancijų ir maratono bėgikė Rasa Drazdauskaitė šeštadienį atvyksta į Kauną, kur dalyvaus viešoje bėgimo treniruotėje. Kauniečiai turės unikalią progą ne tik susipažinti ir pabendrauti su prestižinių pasaulio maratonų dalyve – Rasa pažadėjo pravesti ir pačią treniruotę.

Dar daugiau, organizatoriai sportininkams nusprendė padovanoti ir muzikos šventę.

„Į Kauno maratono treniruotes grįžta muzika. Jungiamės prie gatvės muzikos dienos ir bėgikams dovanojame treniruotes Funk‘o ir Hip-hop‘o ritmu, kuriuo pasirūpins Dj MrPropper iš Good Things kolektyvo, kuris tą patį vakarą planuoja sudalyvauti dar 4 performansuose mieste – stiprybės jam!“, – sakė Algirdas Pukis, renginio „Kauno maratonas 2013” organizatorius.

A.Pukis pasidalino ir dar viena gera naujiena. Rasa Drazdauskaitė pažadėjo dalyvauti birželio 9d. vyksiančio renginio „Kauno maratonas 2013” 10 km distancijoje, aišku, jeigu nesutrukdys traumos.
Treniruotė su R.Drazdauskaite ir gatvės muzika vyks šį šeštadienį 11 val. Dalyviai kviečiami rinktis prie Kauno sporto halės esančioje lengvosios atletikos apšilimo aikštelėje.

Organizatoriai žada gerą orą, dar geresnę nuotaiką ir kviečia visus kauniečius nuotaikingai praleisti savaitgalį.

Nemokamas treniruotes kauniečiams dovanoja dviejų pagrindinių Lietuvos maratonų – „Kauno maratonas 2013” ir „Danske Bank Vilniaus maratonas“ organizatoriai, kurie tikisi, kad šios padės dalyviams tinkamai pasiruošti abiems renginiams, kurių pirmasis vyks birželio 9, o antrasis – rugsėjo 15 dieną.

Viešos treniruotės vyksta tris kartus per savaitę visą vasarą Kauno Ąžuolyno parke: antradieniais, ketvirtadieniais nuo 18 val. bei šeštadieniais nuo 11 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: