(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybė remia Senamiesčio verslininkų bendruomenės iniciatyvas pritraukiant miestiečius ir miesto svečius į senąją miesto dalį. Miesto tarybos kolegija pritarė siūlymui prisidėti 6 tūkst. litų prie vasaros renginių organizavimo Senamiestyje.

„Gegužės 7 dieną organizuota „Senamiesčio sezono atidarymo 2010“ šventė sulaukė daug teigiamų kauniečių ir miesto svečių atsiliepimų. Ši šventė tapo puikiu pavyzdžiu kitiems, kaip bendradarbiaujant verslui ir miesto valdžiai, galima suorganizuota įspūdingą nekomercinę šventę“,– senamiesčio verslininkų vardu sakė Regina Randienė.

Sėkmingai vasaros sezoną paskelbusi Kauno Senamiesčio gaivinimo iniciatyvinė grupė miestiečius birželio 18 d. pakvies į naują šventę, kurioje bus pasakojama apie senąsias miesto legendas.

Kauno Senamiestyje šventė prasidės 18 val. Vilniaus g. įrengtose dvejose scenose. Didžioji scena bus įrengta šalia Vilniaus g. kertančios Zamenhofo gatvelės, mažoji scena – Vilniaus g. ir Kuzmos g. sankryžoje. Abejose scenose gyvi koncertai ir pasirodymai vyks iki pat vidurnakčio.

Iki tokio vėlyvo meto planuoja dirbti ir dauguma Senamiesčio prekybininkų, kurie su dideliu džiaugsmu miestiečiams pristatys ir pasakos pačių sukurtas miesto legendas. Prie šventės šįkart prisijungė ir kitos Senamiesčio gatvelės – Daukšos g., Valančiaus g., Rotušės aikštė. Tad šventė šurmuliuos ne tik prie scenų, kur vyks žinomų kolektyvų pasirodymai, bet ir kiekvienoje krautuvėlėje, galerijoje ar kavinaitėje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: