Saulėtai ir nuotaikingai prasidėjęs festivalis

„Senamiesčio žiogas“ – tai didžiausias Kaune vasaros metu rengiamas dainuojamosios poezijos festivalis, kuris šiemet švenčia 5 metų gimtadienį.

Saulėtai ir nuotaikingai prasidėjęs festivalis „Senamiesčio žiogas“ (apie I-ąjį renginį galite skaityti čia) kviečia į II-ąjį sezono renginį.

Šį kartą klausysimės vienų spalvingiausių dainuojamosios poezijos atlikėjų.

Tai Vytautas V. Landsbergis, kurio koncertai dažnai susipina su paties atlikėjo kurtais pasakų motyvais; Domantas Razauskas – atlikėjas, stebinantis muzikinių žanrų gausa – nuo reggae, bliuzo, džiazo iki dainuojamosios poezijos; grupė Atika, kurios pašaukimas – tradicines populiaraus roko formas derinti su folkloru ir egzotiškais instrumentais; bei jaunoji, stipriu balsu žavinti dainuojamosios poezijos atlikėja Gintarė Ružinskaitė.

Skirtingų, ryškių, talentingų bei intriguojančių atlikėjų ir grupių koncertas žada išties įspūdingą ir neužmirštamą vasaros vakarą, kurį dar labiau paįvairins tapybos darbų paroda. Mažieji festivalio svečiai bus kviečiami į muilo burbulų dirbtuves.

Laikas: 2011 m. birželio mėn. 30 d., 19.00 val.

Vieta: Ryšių istorijos muziejaus kiemelis, Rotušės a. 19, Kaunas.

Kaina: 20 Lt, 25 Lt, 30 Lt (nuolaidos: senjorams, studentams, neįgaliesiems ir su Laisvalaikio kortele). Bilietai platinami Bilietai.lt kasose ir internetu.

Daugiau informacijos rasite čia bei Facebook tinklapyje.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: