(c) Kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Gatvėmis lakstantys automobiliai jau nieko nebestebina, tačiau ar lankstantieji vairuotojai supranta, jog meistriškumas slypi ne lankstyme, o gebėjime tiksliai valdyti automobilį?

Gegužės 4 dieną nuo 11 val. Kaune, greta prekybos centro MOLAS (Baršausko 66A) visų norinčių įsitikinti, kad važiuojant svarbu ne greitis laukia „Tikslaus Vairavimo Varžybos“, kurių metu dalyviai galės ne tik patys išbandyti savo jėgas, bet ir pamatyti kaip tai daro kiti. Žiūrovams bus siūlomi įdomiausi seminarai, galimybė išbandyti saugos diržų efektyvumą, visi bus supažintinti su vairavimo kalbant telefonu ar rašant SMS pavojumi. Atvykusių laukia įvairūs konkursai: pirmosios pagalbos žinių, automobilių techninių subtilybių bei kiti. Taip pat, kiekvienas galės išmokti kaip savo rankomis, pačiais papraščiausiais būdais galima ištaisyti smulkius automobilio kėbulo defektus.

Renginyje, kuris yra XVI KTU Festivalio dalis, tikimasi išvysti ne tik gausų būrį studentų, bet ir įtakingų žmonių iš Kauno Technologijos Universiteto, Kelių direkcijos taip pat Susisiekimo ministrą Eligijų Masiulį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: