(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai birželio 21-23 dienomis surašė 14 administracinės teisės pažeidimų protokolų, iš kurių 3 bus nagrinėjami Sanitarijos inspekcijoje, o likusieji Administracinėje komisijoje.

Darbuotojai surašė protokolus už išorinės vaizdinės reklamos skleidimą neturint Savivaldybės išduoto leidimo, transporto priemonės pastatymą ant žalios vejos, Gyvūnų laikymo taisyklių pažeidimą, prekybą neturint Savivaldybės nustatyta tvarka išduoto leidimo arba prekybą nuo grindinio draudžiamoje vietoje.
Taip pat buvo tirti ir gyventojų gauti skundai dėl savavališkų užtvarų pastatymo, šunų keliamo triukšmo, ant šaligatvių statomų transporto priemonių, namo rūsyje laikomų balandžių, neprižiūrimo lauko tualeto ir kiti.

Tarnybos darbuotojai nagrinėjo Administracinių teisės pažeidimų bylas dėl draudžiamos prekybos viešoje vietoje neturint leidimo prekiauti bei dėl draudžiamos prekybos viešoje vietoje nuo grindinio. Priimti sprendimai dėl nuobaudų skyrimo ir parengti nutarimai.

Prie požeminės perėjos Vilniaus g./Birštono g. buvo kontroliuojama, kad nevyktų prekyba nuo turėklų viešose vietose. Tarnybos darbuotojai taip pat per šią savaitę patikrino 29 kioskus, esančius Vytauto pr., kuriems išduoti Kauno miesto savivaldybės prekiauti Kauno viešosiose vietose.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: