Balandžio 8 – 10 dienomis Kaune, PLC „Mega“ parodų salėje įvyks trečioji sveikai gyvensenai, medicinai bei savigydai skirta paroda „Sveikatos dienos“. Tai vienintelė sveikatingumo ir medicinos paroda Lietuvoje ir Baltijos šalyse skirta visuomenei. Jos metu bus pristatytas platus sveikatai skirtos produkcijos bei paslaugų spektras, kasdien vyks nemokami seminarai bei parodomosios programos, kuriuos rengs daugiau nei šešios dešimtys parodos dalyvių.

„Visuomenės susidomėjimas sveikata bei sveika gyvensena auga kasmet, medicinos srityje atsiranda daug ir vis efektyvesnių naujovių, todėl ir visuomenė dažnai pasiskirsto į keletą grupių – vieni pasikliauja naujausiomis technologijomis, kiti – atsigręžia į praeitį ir iš naujo atranda natūralias sveikatinimo priemones. Šioje parodoje bus pristatomos moderniausios technologijos ir kartu kviečiama atsigręžti į praeitį – prisiminti mūsų senolių išmintį, iš arčiau susipažinti su tūkstantmetes tradicijas turinčia rytų medicina“, – sakė renginį organizuojančios bendrovės generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

Didelė ekspozicijos dalis bus skirta natūralioms sveikatos tausojimo bei savigydos priemonėms ne tik dėl išaugusio susidomėjimo jomis, bet ir dėl šios srities bendrovių aktyvumo. Oganizatoriai pastebi, jog daugelio natūralumą propaguojančių bendrovių įkūrėjai dirba vedini daugiau švietėjiškų nei komercinių tikslų, o tai itin aktualu lankytojams, nes įsigydami produktą ar paslaugą, jie kartu gauna patarimų bei žinių iš srities profesionalų.

Gydymo ir realibilitacijos naujoves bei galimybes renginyje pristatys novatoriškiausios Kauno miesto klinikos bei sveikatos centrai. Apie įdiegtas naujoves bei moderniausias technologijas įstaigos ne tik pasakos, bet ir jas rodys, nes moderni įranga bus demonstruojama parodos metu, o lankytojai bus kviečiami ją išbandyti čia pat.

Vieną iš parodos akcentų – senolių išmintį atstovaus garsiausi šalies žolininkai, žinias bei išmintį perėmę iš savo senelių. Lankytojus jie pasitiks į pagalbą pasitelkę pirmuosius pavasarinius augalus, kurių bus apstu „Žolinčių akademijos“ stende, o edukacinių valandėlių metu jie ne tik dalinsis žiniomis apie jų naudą, bet ir demonstruos kaip ir kokias natūralias sveikatinimo priemones galima iš jų pasigaminti namuose.

Besidomintys rytų medicina tikrai neliks nuvilti, nes parodoje dalyvaus geriausios šios srities įstaigos, o parodomąsias programas, seminarus bei demonstracijas rengs rytų medicinos pradininkai  bei šaukliai Lietuvoje.

Kaip ir kasmet parodoje bus gausu natūralių maisto papildų, arbatų, vaistažolių, gydančiosios kosmetikos, odontologijos, gydymo įstaigų, sveikatingumo kelionių, SPA paslaugų, sporto įrangos, informacijos apie kineziterapiją bei sveiką gyvenseną, o kiekvienas panorėjęs parodą galės aplankyti nemokamai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: