(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Bendrovės „Autrolis“ ir „Kraft Foods“ kauniečiams artėjančių švenčių proga paruošė dovaną – nuo šiandien miesto centre pradėjo kursuoti Kalėdų troleibusas.

Seniausiame miesto troleibuse keleiviai bus vaišinami ne tik kava, bet taip pat kviečiami sudalyvauti įvairiausiuose žaidimuose, atrakcijose. Mažieji troleibuso keleiviai galės pasigrožėti lėlių teatro spektakliais.

Keleiviai galės dalyvauti ir karaokė konkursuose, už kuriuos bus apdovanoti šokoladais, vyks afrikietiškų būgnelių pamokos, šaškių ir šachmatų turnyrai. Troleibuse taip pat bus rodomi filmai ir pasakojama apie kultūrą viešajame transporte, mokoma, kaip pasigaminti kalėdinius suvenyrus.

Troleibusas perdažytas žalia spalva, kuri dominuoja tiek transporto priemonės išorėje, tiek viduje. Jo priekyje keleivius pasitinka užrašas „Gera dalintis šiluma“. Langai papuošti raudonos spalvos užuolaidomis.

Visomis dienomis žaliasis troleibusas kursuos nuo 14 iki 21 valandos, o sekmadieniais darbą pradės dar anksčiau – 10 valandą. Jis važiuos nuo Kauno kultūros centro „Tautos namai“ iki Kauno pilies stotelės.

Žaliasis troleibusas centrinėmis Kauno gatvėmis miestiečius džiugins iki gruodžio 23 dienos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: