Šventinio atviruko autoriui - Kalėdų Senelio dovana

Artėjančių Šv. Kalėdų dvasia pamažu skleidžiasi virš miesto ir įsivyrauja mūsų namuose. Gal jau pradėjote pirkti šventines dovanas? O gal gaminsite jas patys? Kuo nustebinsite savo artimuosius, draugus, kaimynus?

Kauno apskrities viešoji biblioteka kviečia kurti kalėdinius atvirukus ir pasinerti į šventinę nuotaiką. Puoškite juos neįprasčiausiomis medžiagomis, marginkite gražiausiomis spalvomis, paįvairinkite prasmingomis detalėmis.

Gražiausio, įdomiausio, įspūdingiausio atviruko autoriaus lauks dovana iš Kalėdų Senelio maišo. Atvirukas taip pat bus atspausdintas spaustuvėje (nurodant autoriaus pavardę) ir Kauno apskrities viešosios bibliotekos bendruomenės vardu išsiųstas mūsų draugams, partneriams, rėmėjams, kolegoms, Garbės skaitytojams ir pan.

Savo kūrybos kalėdinį atviruką galite siųsti el. paštu: facebookas@kvb.lt arba atnešti į Kauno apskrities viešosios bibliotekos Registratūrą (Radastų g. 2, II a. fojė).

Konkursas vyks nuo 2011 m. lapkričio 5 d. iki gruodžio 5 d. Jūsų darbai bus eksponuojami Kauno apskrities viešosios bibliotekos socialinio tinklalapio „Facebook“ puslapyje.

Kauno apskrities viešosios bibliotekos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: