(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Šiuo metu su Lietuvos vyrų rinktine sportuojantis Tadas Klimavičius vakar trumpam buvo išmuštas iš pasiruošimo pasaulio krepšinio čempionatui ritmo. Tačiau naujienos buvo itin džiugios – žalgiriečio žmona Agnė pagimdė dukrytę.

Mažylės ūgis 52 centimetrai, svoris – 3200 gramai. Tai jau antroji Klimavičių atžala. Šeimyna taip pat augina 3 metų Kariną.

„Antrą kartą laukti vaikelio buvo drąsiau. Kai laukėme Karinos, labiau bijojau. Nors šį kartą žmonai prireikė cezario pjūvio, tačiau viskas praėjo sklandžiai. Dabar belieka vardą išsirinkti“, – svetainei Žalgiris.lt sakė T.Klimavičius.

27 metų 204 cm ūgio puolėjas vakar ryte pavėlavęs į rinktinės pratybas trenerių buvo puikiai suprastas. Nuo vienos treniruotės T.Klimavičius buvo atleistas ir šiandien, tačiau kartu su rinktine jis vyks į draugišką turnyrą Vokietijoje, kur lietuviai susitiks su Turkijos, Vokietijos ir Kroatijos komandomis.

Per porą savaičių gandrai aplankė jau antrą pasaulio čempionatui besirengiančios Lietuvos krepšinio rinktinės atstovą. Kiek anksčiau dukrelė gimė buvusiam žalgiriečiui Jonui Mačiuliui.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: