(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Prie tarptautinio projekto ,,Darom 2010″ palaikymo, kurio inicijuotos aplinkos švarinimo akcijos jau ne pirmus metus vyksta visoje Lietuvoje, prisidėjo ir Seimo narys Justinas Urbanavičius. Jis kartu su Kauno rajono savivaldybės tarybos nariu Česlovu Paulausku talkino Babtų bendruomenės centro nariams.

Talkininkai rinko šiukšles parke prie Lietuvos sodininkystės ir daržininkystės instituto, aplink S. Dariaus ir S. Girėno skrydžiui atminti skirtą paminklą, kelio Kaunas – Babtai pakelę, šalia autostrados, prie Šilo esančią automobilių stovėjimo aikštelę ir pamiškę. Talkoje dalyvavo per 20 įvairaus amžiaus Babtų bendruomenės narių.

,,Šis projektas – tai puiki proga visiems drauge išsikuopti per žiemą susikaupusias šiukšles ir susimąstyti apie ekologines aktualijas. Ypač smagu matyti besitvarkantį jaunimą, kuris, tikiu, ir ateityje nebus abejingas aplinkosauginėms problemoms”, – kalbėjo J.Urbanavičius.

Po talkos parlamentaras J.Urbanavičius įteikė padėką Babtų bendruomenės centro pirmininkei Ž.Jankauskaitei, pasidžiaugdamas žmonių sutelkimu ir aktyviu dalyvavimu tvarkant miestelio aplinką akcijos ,, Darom 2010″ metu.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: