Taryba patvirtino naująjį Administracijos direktorių ir jo pavaduotojus
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.
Antanas Nesteckis

Ketvirtadienį, spalio 27 d., neeilinio Kauno miesto savivaldybės tarybos posėdžio metu buvo patvirtintas naujasis Administracijos direktorius – socialdemokratas Antanas Nesteckis.

Jo kandidatūrai pritarė 24 Tarybos nariai. Antanas Nesteckis yra buvęs Kauno apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos viršininkas.

„Administracinis darbas man yra žinomas. Šiame darbe stengsiuos nepolitikuoti, darbą koordinuoti vadovaudamasis komandinio darbo principu. Į sprendimų vykdymą reikėtų aktyviau įtraukti seniūnus, kad miestiečiams būtų teikiamos tik kokybiškos paslaugos.

Administracija yra vykdomoji institucija, todėl dirbdamas stengsiuos, kad visi Tarybos sprendimai būtų įgyvendinami per kuo trumpesnį laiką“, – pagrindinius darbo principus vardino naujasis Administracijos direktorius Antanas Nesteckis.

Naujasis administracijos direktorius savo pareigas pradės eiti nuo lapkričio 7 dienos. Iki šios dienos laikinai direktoriaus pareigas eis Raimundas Miladauskas.

Nuo balandžio mėnesio Administracijos direktoriaus pareigas ėjo kitas socialdemokratas Antanas Navakauskas, kuris šiandien buvo atleistas iš užimamų pareigų.

„Nuoširdžiai noriu padėkoti visiems administracijos darbuotojams, Tarybos nariams, kad visada mane palaikė ir man padėjo. Būnant administracijos direktoriumi reikia atiduoti save, savo gebėjimus, žinias, to aš norėčiau palinkėti naujam direktoriui“, – padėkojo Antanas Navakauskas.

Kartu su Administracijos direktoriumi iš pareigų buvo atleisti jo pavaduotojai: Ramūnas Gatautis Lietuvos Respublikos Liberalų sąjūdis), Raimundas Miladauskas (partija „Jaunoji Lietuva“) ir Andrius Stankevičius (Darbo partija).

Vietoj atleistų pavaduotojų buvo patvirtinti trys nauji Administracijos direktoriaus pavaduotojai: Tėvynės Sąjunga ir Lietuvos Krikščionys demokratai atstovai – Dainius Ratkelis ir Remigijus Skilandis, partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovas – Vygaudas Molis. Pavaduotojai savo pareigas pradės eiti nuo lapkričio 7 dienos.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: