(c) Kaunozinos.lt archyvo nuotr.

Pavasarį Dainuojamosios poezijos palėpė pasitinka su tais, kurie atsiveža pilnas kišenes gaivališkos energijos, pabudinsiančios iš žiemos miego. Primename, jog kovo 17 d. 19 val. Kauno Valstybinio Dramos Teatro Parketinėje salėje esate laukiami koncerte Sauliui Petreikiui atminti. Dalyvauja Saulius Petreikis su solo programa, jį atmena, pamena ir prisimena Audrius Pazniokas ir Domantas Razauskas.

Ši trijulė jau ne vieną sykį lankėsi Dainuojamosios poezijos palėpėje ir žavėjo bei stebino įvairiausių stilių gausa ir muzikiniu “dūkimu”, kurį savaip pateikia dainų autorius Domantas, įvairiausių instrumentų magas Saulius ir kuklusis akordeono virtuozas Audrius.

Sauliaus Petreikio solo programa – visiems, mėgstantiems ir drįstantiems eksperimentuoti, atrasti muziką kiekviename gamtos garse; tikintiems, kad žmogaus galimybės yra neribotos. Saulius groja įvairiais pučiamaisiais bei styginiais instrumentais, atlieka savo kūrybos kompozicijas, kuriose įpinti rytietiški liaudies motyvai, šamaniškus ritualus primenančios improvizacijos, ypatingasis tuvių gerklinis dainavimas. “Groju savo vidumi” – sako Saulius Petreikis ir tiki, kad muzika gali gydyti.

“Dainuojamosios poezijos palėpės” informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: