(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Sekmadienio vakarą, kovo 21d., “Girstučio” rūmuose buvo parodytas garsių Lietuvos aktorių komandos, muzikinis gyvo garso spektaklis – komedija “Meilė ir Taika”.

Tai garsių teatro žmonių atliekama žaisminga muzikinė komedija apie meilę, vyrų ir moterų intrigas, jų paradoksalius santykius, bei jų “atšalimo” ir aistringų jausmų išraiškas.
Ši muzikinė komedija visų mačiusiųjų yra prilyginama “Mulen Ružo” istorijai.

Susirinko pilna “Girstučio” salė. Užsklanda atsitraukė, šviesos užgęso, istorija prasidėjo.. “LOVE&PEACE” – kavinė, kurią klientai skandina skolose, gyvenimo smulkmenos, alkoholio stikliukai malšinantys meilės skausmo žaizdas.

Spektaklyje žiūrovai girdėjo gyvo garso lyriškas dainas, meilės troškulio gaidas ir išsiskyrimo trupinėlius. Vyro ir moters santykiai – kaip ant delno buvo matomi daugiau nei dvi valandas pusšimčiui žiūrovų, per kurias, kiekviena pora, atėjusi į šį spektaklį, epizodą galėjo pritaikyti savo santykiams.

Pavydas, nusivylimas, ilgesys, meilė, aistra, širdies plakimas, orbitos sukimąsis aplink vieną žmogų – šių dienų porų gyvenimo detalės. Iš visų bėdų, nesutarimų, nesklandumų ir pykčių proveržių – visada išlendantys kompromisai, susitaikymai, aistringi bučiniai ir pakylėjimai.

Komedijoje vaidinę garsūs lietuvių aktoriai – Džiugas SIAURUSAITIS, Leonardas POBEDONOSCEVAS, Žemyna AŠMONTAITĖ ir kt. sukūrė romantišką atmosferą ir gerą nuotaiką.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: