(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

VŠĮ „Verslo iniciatyva“ tęsdama mentorystės projektą „Jaunimo verslumo skatinimas gerąja praktika 2011“ kviečia visus besidominčius verslu bei naujomis jo galimybėmis į pirmąjį viešą seminarą-diskusiją „Verslo pradžia paprastai ir suprantamai“ su Donatu Žiogu.

Lektorius Donatas Žiogas – „Verslininkų namų“ direktorius, Verslo informacijos centrų asociacijos pirmininkas, turintis ilgametę verslo pradžios konsultavimo patirtį.

Seminaras-diskusija vyks balandžio 28 dieną (ketvirtadienį) 16 val. „Verslininkų namų“ didžiojoje salėje (Muitinės g. 13A).

Renginio tikslas – verslą pristatyti paprastai ir suprantamai kaip visiems pasiekiamą, ir įgyvendinamą idėją bei paskatinti jaunus asmenis imtis savarankiškos veiklos. Seminaro metu lektorius trumpai pristatys verslo pradžios galimybes ir kylančias problemas praktinėje veikloje. Taip pat bus apžvelgtos paramos galimybės pradedantiesiems verslininkams.

Seminaras-diskusija – tai puiki galimybė ne tik atrasti naują požiūrį į verslą, bet ir sužinoti tai, kas Tavo verslą gali paversti potencialiai sėkmingu. Tai pirmasis mentorystės pristatomasis renginys, kurio metu galėsite susipažinti su šių metų mentorystės projektu, jo eiga bei naujovėmis.

Numatoma trukmė ~ 1,5 val.

Išsamesnę informaciją apie projektą galite rasti čia

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: