(c) KaunoŽinios.lt archyvo nuotr.

Gruodžio 15 d. vyko „Sėkmingiausių 2009 m. turizmo projektų apdovanojimai“, kuriuos organizavo Valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos. Viešbutis Europas Royale Kaunas buvo įvertintas kaip „Sėkmingiausias 2009 metų apgyvendinimo paslaugų teikėjas“.

Modernus viešbutis įsikūręs dar tarpukaryje pastatytose „Spindulio“ spaustuvės patalpose, pačioje miesto širdyje, netoli Kauno Soboro bei statomos sporto ir pramogų arenos Nemuno saloje. „Europa Royale Kaunas“ viešbutyje yra įrengtas 91 kambarys, 8 salių konferencijų centras. „Spindulio“ patalpos renovuotos ir pritaikytos apgyvendinimo paskirčiai naudojantis Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis.

„Labai džiaugiuosi, kad išskirtinės architektūros pastatas atgijo, prisipildė gyvasties ir šilumos ir tapo naudingas visuomenei. Aš tikiu, kad šis modernus ir stilingas viešbutis šiandien tapęs „Sėkmingiausiu 2009 m. apgyvendinimo paslaugų teikėju“, sėkmingai užims lyderio pozicijas rinkoje. Ir toliau dėsime visas pastangas, kad mūsų klientų lūkesčiai būtų ne tik patenkinti, bet ir viršyti“, – sakė viešbučio „Europa Royale Kaunas“ vadovė Neringa Tumasonė.

Pardavimų vadovė Daiva Jankauskaitė nepraleido progos pasidžiaugti, kad viešbutis jau turi ne vieną nuolatinį klientą. „Nors mes ir labai jauni, tačiau jau įgijome esamų klientų pasitikėjimą. Naudodamasi šia gražia proga, labai noriu padėkoti visiems užsakovams, svečiams, kurie pasitikėjo mumis, buvo ir yra kartu bei neabejotinai prisidėjo prie šio gražaus mūsų laimėjimo. Užmegzti nuoširdūs bei šilti santykiai su užsakovais- ir yra įmonės sėkmės garantas. Tikiu, kad daugiau įmonių, turizmo agentūrų mielai sutiks bendradarbiauti su mumis ir mes turėsime galimybę įrodyti, jog mes verti „patikimo partnerio“ vardo “, – teigė pardavimų vadovė D. Jankauskaitė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: