(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Nuo lapkričio mėnesio Kauno miesto savivaldybės Viešosios tvarkos tarnyba tvarką prižiūri dirbdama dviem pamainomis – nuo 6 iki 22 val.

Viešosios tvarkos tarnybos vedėjas Rimas Sidera kreipėsi į savivaldybės administracijos direktorių prašydamas pratęsti patruliuojančių ekipažų darbo valandas ir siūlydamas dirbti dviem pamainom.

„Pritarus administracijos direktoriui mūsų tarnyba nuo lapkričio 2 d. dirba nuo 6 iki 22 val., išskyrus penktadienį, kai dirbame iki 20.45 val. Savaitgaliais Viešosios tvarkos tarnyba nedirba. Dviejų žmonių ekipažas patruliuoja mieste, prižiūri, ar laikomasi viešosios tvarkos, Tvarkymo ir švaros taisyklių, Gyvūnų auginimo ir laikymo taisyklių, kitų teisės aktų. Žinoma, stengiamės visada operatyviai reaguoti ir į gautus gyventojų skundus“, – kalbėjo Viešosios tvarkos tarybos vedėjas R. Sidera.

Viešosios tvarkos tarnyba atlieka prevencijos ir kontrolės funkcijas: dalyvauja kontroliuojant Savivaldybės teisės aktų, reglamentuojančių viešąją tvarką, vykdymą, prižiūri tvarką masinių renginių metu, operatyviai reaguoja į gautus gyventojų skundus, renka ir perduoda informaciją atitinkamoms tarnyboms. Šios tarnybos darbuotojai ne tik kontroliuoja, bet ir baudžia pažeidėjus.

Kviečiame gyventojus nebūti abejingais ir apie įvykdytus pažeidimus visada pranešti tel. 22 25 30 nuo 8 iki 17 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: