Kauno „Žalgirio“ Klubas, vienijantis visus, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda, pradeda vykdyti socialinę akciją, kurios tikslas – padėti vaikams iš vaikų globos namų lengviau integruotis į visuomenę, atrasti naujų pomėgių, kelti sau aukščiausius tikslus gyvenime ir, svarbiausia, tikėti, kad norai pildosi.

Socialinės akcijos metu „Žalgirio“ Klubo nariai lankysis įvairiuose vaikų globos namuose visoje Lietuvoje, atveš lauktuvių ir suteiks vaikams tai, ko jiems labiausiai trūksta – šilumos ir nuoširdaus bendravimo, o vėliau juos pakvies atvykti į „Žalgirio“ rungtynes.

Siekiant atkreipti visuomenės dėmesį į šią opią problemą, Klubo nariai išlydės vaikų globos namų auklėtinius kartu su žaidėjais į aikštelę komandos pristatymo metu. Ši akcija bus vykdoma kiekvienų LKL rungtynių metu šiame sezone.

Šio šeštadienio rungtynes su Šiaulių „Šiauliais“ stebėti atvyks Pagynės vaikų namų auklėtiniai. Šiuose vaikų namuose Klubo nariai jau lankėsi lapkričio 20-ąją. Vaikai vienbalsiai teigė palaikantys tik „Žalgirį“, o mėgiamiausiu krepšininku išrinko Mantą Kalnietį, balsų skaičiumi pralenkusį kitus pačių iškeltus kandidatus – Liną Kleizą ir Joną Mačiulį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: