(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Baigiantis „Žalgirio“ arenos statybos darbams arenos paramos fondas, kvietęs visus norinčius prisidėti prie arenos statybų, stabdo savo veiklą.

„Žalgirio“ arenos paramos fondas buvo įkurtas 2008 metais, siekiant suteikti galimybę visiems norintiems savo lėšomis prisidėti prie arenos statybų. Per trejus metus į paramos fondą surinkta daugiau kaip šimtas tūkstančių litų (102 161,03 lt).

Fondui aukojo ne tik pavieniai asmenys, šeimos, bet ir įvairios įmonės bei organizacijos. Per fondo veiklos metus Kaune statomą areną parėmė 83 skirtingi fiziniai ir juridiniai asmenys, dar daugiau kauniečių aukojo skambindami specialiais telefono numeriais.

Kauno arenos statybos rėmimo fondo darbo grupės vadovė Gintarė Skaistė džiaugiasi, kad paramos fondas net ir sunkmečiu sulaukė didelio susidomėjimo.

„Iš pradžių vangiai pilnėjęs „Žalgirio“ arenos paramos fondas pamažu susilaukė vis daugiau dėmesio, o surinktų lėšų suma ėmė sparčiai augti. Esame dėkingi visiems aukojusiems ir tokiu būdu prisidėjusiems prie arenos statybų. Tai svarbu ne tik Kaunui, bet ir visai Lietuvai“, – sako G. Skaistė.

Piliečius aukoti „Žalgirio“ arenai skatino ne tik galimybė prisidėti prie spartesnių arenos užbaigimo darbų ir sumažinti Kauno miesto savivaldybės dalį statybų biudžete, bet ir noras įsiamžinti. Paaukojusieji ne mažiau kaip 1 000 litų bus įamžinti specialiame Rėmėjų take. Prie arenos įrengtoje žalvarinių plokštelių juostoje puikuosis „Žalgirio“ arenos mecenatų vardai ir įmonių pavadinimai.

Aktyviausi arenos rėmėjai – Rytis Naginevičius ir Rimantas Dagys „Žalgirio“ arenos paramos fondui paaukojo beveik po šešis tūkstančius litų. Pasitaikė ir išskirtinių aukojimo atvejų, kuomet žmonės lentelėje norėjo įrašyti ne savo, bet ir savo vaikų ar anūkų vardus.

Į paramos fondą surinktos lėšos bus panaudotos pasibaigus „Žalgirio“ arenos statyboms, jais bus atsiskaitoma už atliktus darbus.

„Žalgirio“ arenos statybos rėmimo fondo informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: