(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

ŪBIG valdomas Kauno „Žalgiris“ pratęsė sutartį dar vieneriems metams – 2010/2011 m. sezonui – su 35-erių metų 191 cm ūgio Marcusu Brownu.

Pirmą kartą rezultatyviausias visų laikų Eurolygos krepšininkas M.Brownas į Kauną atvyko 2007/2008 m. sezono išvakarėse ir nemažai prisidėjo prie to, kad „Žalgiris“ susigrąžintų LKL ir BBL čempionų titulą bei iškovotų Lietuvos krepšinio federacijos taurę.

2008/2009 m. sezono pradžioje, „Žalgirį“ užklupus finansinei krizei, M.Brownas buvo paskolintas Tel Avivo „Maccabi“ klubui, o šį rudenį amerikietis abipusiu sutarimu vėl sugrįžo į „Žalgirį“.

Sutartis su M.Brownu buvo pratęsta Vieningosios krepšinio lygos (VTB) rungtynių su Maskvos CSKA dieną. Už parodytą pasitikėjimą amerikietis atsilygino fantastišku žaidimu, didele dalimi lėmusiu „Žalgirio“ pergalę.

„Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas džiaugėsi, kad pavyko susitarti su M.Brownu: „Matome, kad Marcusas yra puikios sportinės formos. Jis padeda ir treneriams, ir jaunimui. Galėdamas planuoti savo ateitį jis jausis saugesnis, o ir klubui tai naudinga.“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: