(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Ketvirtadienį pirmąsias Eurolygos antrojo etapo G grupės rungtynes Gdynėje su „Asseco Prokom“ komanda žais be Traviso Watsono. Sveikatos rūpesčių turi ir Tadas Klimavičius.

Amerikietis trečią savaitę gydosi čiurnos traumą, kurią patyrė priešpaskutinėse Eurolygos reguliariojo sezono rungtynėse su Zagrebo „Cibona“.

T.Watsonas šiuo metu aikštėje dar visai nesitreniruoja. Jis atlieka specialius pratimus su komandos fizinio rengimo treneriu Sigitu Kavaliausku, „Žalgirio“ gydytojas Robertas Narkus jam taiko įvairias procedūras ir yra vilčių, kad kitą savaitę šis labai svarbus komandai krepšininkas jau galės rungtyniauti.

Iš pradžių buvo manoma, kad T.Watsonas į rikiuotę galės sugrįžti po dviejų savaičių, tačiau gydymas užtruko. R.Narkaus teigimu, tokių traumų gijimas yra individualus dalykas, be to, amerikietis čiurną susižeidė pirmą kartą, todėl ji sunkiau gyja.

„Žalgirio“ priekinės linijos problemas dar paaštrino ir neblogai T.Watsoną pavaduojančio Tado Klimavičiaus sveikata. Šią savaitę jam teko šalinti pūlinį, krepšininkui skirtas gydymas antibiotikais. T.Klimavičius pirmadienį ir antradienį nedalyvavo komandos treniruotėse, tačiau į Lenkiją kautis su „Asseco Prokom“ jis vyks.

Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse su Vilniaus „Sakalais“ nugarą pasitempė nedaug žaidžiantis Povilas Butkevičius.

„Žalgiris“ Eurolygos šešioliktuko rungtynes su „Asseco Prokom“ žais ketvirtadienį 21 val. Lietuvos laiku.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: