Megan Markle, princas Haris ir Mišelė Obama / Kaunozinios.lt montažas

Mišelė Obama kalbėjo su „Access Hollywood“, norėdama pareklamuoti savo naują „Netflix“ maisto gaminimo laidą vaikams „Vafliai ir Moči“, iki tada, kada ji buvo paklausta dėl savo ryšio su Markle. 2019 m., Obama pati paėmė interviu iš Markle, kuris buvo skirtas britiškam „Vogue“. Tad ji atvirai pakomentavo Megan Markle ir princo Hario šokiruojantį interviu su Opra Vinfri.

Kaip pirmoji JAV ponia, 2016 m. Obama taip pat pietavo su karaliene Vindzoro pilyje.

Obama teigė, kad pamačiusi poros interviu su Vinfri ji tikėjosi, kad Markle ir princas Haris sugebės atrasti būdą tai nutraukti ir ramiai gyventi šviesioje ateityje palikus monarchiją.

„Aš tikiuosi, kai pagalvoju apie tai ką jie išgyvena, aš susimąstau apie šeimos svarbą ir tiesiog meldžiuosi, kad tam tikru momentu būtų rastas atleidimas, aiškumas ir meilė, ir ryžtas,“ sakė Obama.

Taip pat ji pridūrė: „Nes nieko nėra svarbesnio už šeimą.“

Interviu buvo keletas pribloškiančių komentarų apie karališkąją šeimą. Pora tikino, kad vienas iš šeimos narių buvo „susirūpinęs ir apkalbinėjo“ Arčio odos spalvą. Taip pat vienas rūmų asmuo pasakė Markle, kad nieko negalima padaryti dėl jos išreikštų minčių apie savižudybę, po didžiulio spaudos nagrinėjimo.

Megan Markle ir princas Haris / „CBS“ vaizdo įrašo kadras

Bekingemo rūmai, pateikė pranešimą karalienės Elžbietos II vardu, kaip atsaką į interviu, sakydami, kad šeima labai „nuliūdo“ išgirdusi kokie „sunkūs“ pastarieji keleri metai buvo šiai porai.

Pranešime buvo sakoma, kad „iškeltos problemos, ypač dėl rasės, yra verčiančios sunerimti. Nors kai kurie prisiminimai gali nesutapti, į juos žiūrima labai rimtai ir šeima juos išnagrinės privačiai. “

Pareiškime pridurta: „Haris, Megan ir Arčis visada bus labai mylimi šeimos nariai.“

Pats reaguodamas į interviu, princas Viljamas, ketvirtadienį pranešė, kad dar nekalbėjo su savo broliu princu Hariu, tačiau tai padaryti planuoja. „Mes tikrai nesame rasistinė šeima,“ taip pat pasakė jis atsakydamas į žurnalisto klausimą.

Obamos reakcija yra naujausia eilėje garsių įžymybių reakcijų į šį šokiruojantį interviu. Serena Vilijams, Beyonce ir kitos įžymybės pagyrė Markle už interviu, tačiau kiti hercogienę vertino kritiškiau. Ypač Piersas Morganas atkreipė į save dėmesį dėl savo kandžių komentarų apie ją.

Taip pat skaitykite: Kodėl karališkoji šeima tiria Meghan Markle, o ne princą Andrew?

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: