Golden Parazyth M. Repečkos nuotr.

„Golden Parazyth“ turi naujos muzikos ir leidžiasi į pavasario koncertų turą. Šį savaitgalį jie aplankys Vilnių, Kauną ir Klaipėdą. Tai kokybiškų, savo pačių jėgomis organizuotų ir gerų koncertų tąsa.

Pirmasis pasirodymas vyks jau šįvakar, ketvirtadienį, vis dar naujoje koncertų salėje „Kablys + Kultūra“. Dar tikrai ne visi vilniečiai ir miesto svečiai žino, kad buvusiame skeitparke dabar yra puiki erdvė koncertams ir renginiams. Penktadienį „Golden Parazyth“ komandos laukia Klaipėdos dramos teatro scena. Tai bus pirmas toks grupės koncertas čia ir jį filmuos LRT televizija. Balandžio 20 d. turas persikels į Kauną – paskutinis koncertas suplanuotas Kauno „Žalgirio“ arenos „Bosca“ amfiteatre.

Kol vyksta pasiruošimas koncertams, „Golden Parazyth“ pristato dar vieną vaizdo klipą. Šįkart tai naujo kūrinio „No Others“ gyvas įrašas. Taip pat vadinasi ir ką tik išleistas skaitmeninis trijų kūrinių minialbumas. Jame du nauji kūriniai „No Others“ ir „Miss You“ bei studijinis „Plyta Po Plytos“ įrašas.

Golden Parazyth – Plyta Po Plytos

„Manau, viskas pavyks tiesiog puikiai. Mūsų nesustabdys jokie velniai, nors feisbukas nusprendė pajuokauti ir be mūsų žinios ištrinti grupės renginius savo platformoje. Turėjome planą ir per trumpą laiką padarėme daug dalykų. Visa tai įvertins žmonės, na o mes jaučiamės atidavę viską, ką turim geriausio. Romantiškas minialbumas apie santykius, neįprasta fotosesija, naujas klipas, koncertų turas. Juk pavasaris yra geriausias metas tokiam turiniui. Pasimatom koncertuose“, – sakė „Golden Parazyth“ narys Giedrius Širka.

Golden Parazyth – No Others (Live Version)

 

„No Others“ tęsia „Golden Parazyth“ gyvų įrašų tradiciją. Giedrius Širka ir Aurimas Vilkišius tokio įrašo dar neturėjo. Jame nusifilmavo visi grupės nariai – būgnininkas, bosistas, gitaristas ir 3 pritariantys vokalistai. Pats kūrinys buvo užfiksuotas vienoje fotostudijoje netoli Vilniaus oro uosto. Priminsime, jog „Kablio“ erdvėje praėjusių metų gale buvo užfiksuoti ir gražiai nufilmuoti kiti trys kūriniai.

„Golden Parazyth“ pavasario koncertai

04.18 – Vilnius, „Kablys + Kultūra”
04.19 – Klaipėda, Klaipėdos dramos teatra
04.20 – Kaunas, Žalgirio arenos „Bosca“ amfiteatras

„Golden Parazyth“ groja retai, bet užtikrintai. Šį savaitgalį jie atiduos save ir pasiners į muziką. Koncertų pradžia – 20 val. Bilietais prekiauja „Paysera Tickets“ platforma, juos taip pat bus galima įsigyti ir prie įėjimo.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: