„Colours of Bubbles“ / Organizatorių archyvo nuotr.

Grupė „Colours of Bubbles“ ruošiasi paskutiniam akustinių koncertų turo „Home“ pasirodymui, kuris šį šeštadienį, sausio 26 dieną, įvyks Kauno kultūros centre. Akustiniu turu grupė dėkoja savo klausytojams už praėjusius metus, kurie buvo vieni intensyviausių bei sėkmingiausių grupės istorijoje.

Dabar, turui artėjant link finišo, „Colours of Bubbles“ be galo džiaugiasi didėjančiu klausytojų palaikymu – visi bilietai į koncertus Palangoje bei Vilniuje buvo išpirkti iš anksto, o gerų emocijų netrūko ir praėjusią savaitę grupės gimtuosiuose Šiauliuose.

Labai dėkojame klausytojams už vis augantį palaikymą. Jautėme jį visus grupės gyvavimo metus, o praėjusiais – ypatingai. Gera, jog šio akustinio turo metu turėjome galimybę visus sutikti ir jiems padėkoti artimiau, intymiau“, – teigia grupės vokalistas Julijus Aleksovas.

Praėjusiuose turo koncertuose Palangoje, Vilniuje ir Šiauliuose „Colours of Bubbles“ muzikantus stebino pirmą kartą jų koncerte besilankančių klausytojų skaičius – apie pusę publikos šią grupę atrado tik pernai, o grupės pasirodymą gyvai stebėjo pirmą kartą.

Colours of Bubbles 2

Koncertui gimtuosiuose Šiauliuose grupės nariai buvo paruošę staigmeną. Kartu su muzikantais pasirodė ir du ypatingi svečiai – grupės narių Pauliaus Trijonio ir Tomo Grubliauskio tėvai, legendinės country muzikos grupės „Jonis“ muzikantai Romas Trijonis ir Edmundas Grubliauskis.

Geresnių svečių šiam koncertui net nebūtume galėję sugalvoti – jų dėka prasidėjo mūsų pažintis su muzika, pirmą kartą į rankas paėmėm instrumentus, iš šono stebėjom, kaip atrodo muzikantų gyvenimas. Pasirodymas kartu su tėvais buvo labai ypatinga, įdomi ir graži patirtis“, – teigia grupės narys Paulius Trijonis.

Šį savaitgalį „Colours of Bubbles“ sugros paskutinį turo „Home“ koncertą – sausio 26-ą, kitą dieną po muzikos apdovanojimų M.A.M.A., kur yra tarp nominantų tapti metų grupe ir metų roko grupe, muzikantai koncertuos Kauno kultūros centre.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: