© Andriaus Aleksandraviciaus nuotr.

Ketvirtąjį muzikos sezoną sėkmingai pradėjęs miesto muzikos festivalis „Romuvos pasažas“ ketvirtadienio vakarą ir kviečia į trečiąjį nemokamą koncertą prie kino teatro „Romuva“.

Birželio 19-osios vakaras simboliškai dedikuojamas rokenrolui ir jaukiam sentimentalumui. Būtent tokį koncertą Laisvės alėjoje padovanos į minčių pasaulio kelionę pakviesiantys “Journey of Mintyria” vaikinai ir visada stebinanti, rokenrolo dvasia kvėpuojanti grupė “BALTASIS KIRAS”.

“Romuvos pasažo” koncertai skirti atradimams, todėl ketvirtadienio vakarą pirmą kartą prisistatys Kauno publikai kol kas mažai žinoma grupė “Journey of Mintyria”. Tai vienas naujausių vardų dinamiškoje Lietuvos indie roko scenoje, savo lengvučiu skambesiu ir užburiančiomis melodijomis prisistatęs Vilniaus muzikos savaitėje ir Vilniaus knygų mugėje. “Savotiška minčių pasaulio kelionė, pagardinta roko, alternatyvos, kantri muzikos elementais ir eksperimentais”, – taip savo kūryba apibūdina patys “Journey of Mintyria” muzikantai.

Koncertą dovanos publikos mylima grupė “Baltasis kiras”

Melomanų dėmesio sulaukusi ir ne vieną šokti pakvietusi  grupė “Baltasis kiras“ yra daugiau nei grupė, tai – reiškinys, sujungiantis rokenrolą, kantri, bliuzą, jaukų sentimentalumą ir su juo skrendančius klausytojus. Visai neseniai išleidę debiutinį albumą „Amerika“, grupė senojoje Vilniaus elektrinėje surengė vieną įspūdingiausių metų koncertų, o šįkart atvyksta į Kauną padovanoti nepamirštamą nemokamą koncertą Laisvės alėjoje.

Miesto muzikos festivalis “Romuvos pasažas” –  nuo 2011-ųjų šiltuoju metų sezonu, ketvirtadieniais Laisvės alėjoje vykstantis projektas, kviečiantis klausyti kokybiškos muzikos tiesiog gatvėje. Koncertų pradžia 20 val. Visi renginiai nemokami. Esant blogam orui koncertai persikels į kino teatro “Romuva” salę.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: