flickr.com/photos/positivusfestival archyvo nuotr.

Jau liepos 20-22 Latvijoje, Salacgryvoje, įvyks vienas kokybiškiausių Baltijos šalyse festivalių Positivus. Kaip ir kasmet festivalis traukia gardžia muzika, būriais draugiškų muzikos mėgėjų bei šildančia kūnus ir mintis Baltijos pakrantės saule.

Festivalio anonso nepradėti šios grupės pristatytmu, nors ją išgirsime ir pačioje festivalio pabaigoje, būtų nuodėmė. Jei festivalį laikytume didžiule gitara, o jo lankytojus – tūkstančiais stygų, užtikrintai galima teigti, kad „Nick Cave and The +++ Seeds“ sekmadienio vakarą savo universalumu, o kartu ir nepakartojama tamsos autentika užgaus kiekvieną jų; apie šią grupę nereikia kalbėti, reikia jos klausytis:

Byvio ir Tešlagalvio laikus prisimenantiems stiprius jausmus turėtų sukelti ir kita festivalio headliner‘ių grupė The Prodigy. Tiek tokie ikoniniai kūriniai kaip Smack my Bitch up ar Firestarter, tiek naujesnės kūrybos perliukai tokie kaip The day is my enemy turėtų gerai ištaškyti:

Festivalyje taip pat linksmins ir kiti gerai žinomi muzikos kūrėjai ir atlikėjai. Singlo King savininkai Years and Years:

Liūdnoji Švedijos atlikėja Tove Lo, randanti balansą tarp populiariosios ir lyriškos muzikos:

Sentimentalusis latvių kilmės Lauv:

Taip pat festivalyje pasirodys ir lietuvių muzikantas Justinas Jarutis, bei latvių kūrėjai, šmaikštieji Artišok, elektroniniai Praga II, folkloriškieji Ezeri ir begalė kitų.

Susitikime POSITIVUS! Bilietai ir kita info www.positivusfestival.com/en

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: