Organizttorių archyvo nuotr. / © Odetos Liakaitės nuotr. KaunoZinios.lt

Jau šiandien Kauno „Akropolyje“ visą vasarą vykstančiuose nemokamuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose“ dalyvaus Monika Pundziūtė-Monique. Susitikime atlikėja pasakos apie santykius su mylimuoju – prodiuseriu Pauliumi Vaicekausku bei atviraus apie muzikos pasaulio užkulisius.

„Monika – ryškus Lietuvos muzikinio pasaulio veidas ir autentiška kūrėja, atvirai kalbanti apie buvimo savimi svarbą bei asmeninį augimą. Taigi, laukia šiltas ir prasmingas pokalbis. Tai – jau vienas paskutinių „Kitokių pasikalbėjimų“ Kauno „Akropolyje“, tad kviečiu nepraleisti progos užsukti ir pasimėgauti nuotaikinga ir nuoširdžia mūsų pokalbių atmosfera, kol dar yra proga“, – sako „Kitokių pasikalbėjimų“ autorius ir prodiuseris Mantas Bertulis.

„Noriu iš Monikos išgauti paslaptį, kaip sukurti hitą. Taip pat aptarsime jos dainų kūrimo procesą. Nepraleisiu progos su ja apkalbėti ir Lietuvos muzikos pasaulio žvaigždžių bei naujosios kartos atlikėjų“, – žada jis.

Susitikimas su M. Pundziūte vyks jau šiandien, rugpjūčio 27 dieną, 19 val. Paskutinis „Kitokių pasikalbėjimų“ renginys Kauno „Akropolyje“ laukia rugsėjo 3 dieną.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: