KaunoZinios.lt nuotr.

Jie valdė Žemę milijonus metų, buvo tikrieji šios planetos šeimininkai. Dideli ir maži, plėšrūs ir žoliaėdžiai. Jei kažkada buvote mažas, ar maža greičiausiai jūs jau vaikystėje vaizduotėje susidėliojote įvairius jų portretus ir išsirinkote patį mėgstamiausią. Kas tai – tiranozauras, brontozauras ar triceratopsas?

Šis savaitgalis yra tiesiog išskirtinis mažiems ir dideliems archeologijos, istorijos, gyvosios gamtos ir žinoma dinozaurų mylėtojams. Į „Žalgirio“ areną Kaune – spalio 5, 6 ir 7 dienomis atvyksta nepakartojamas šou „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“, kurį visame pasaulyje per pastarąjį dešimtmetį matė daugiau nei 9 mln. žiūrovų iš 250 miestų.

Nepakartojamo šou, kuris gimė Australijoje kūrėjai atvyko į Kauną sutalpinę visą pasirodymui skirtą įrangą į 56 milžiniškus sunkvežimius. Žiūrovų laukia didžiausias ir geriausias dinozaurų šou visame pasaulyje, kurio atnaujinimas kainavo daugiau nei 20 mln. JAV dolerių ir kuriame menas dera su aukščiausiomis technologijomis.

Naujienų portalui KaunoZinios.lt pavyko stebėti būsimų pasirodymų repeticiją, tad galime garantuoti jog žiūrovų laukia puikus ir nuotaikingas šou, suteiksiantis daug džiaugsmo tiek dideliems, tiek mažiems žiūrovams. Atnaujintame pastatyme žiūrovai matys efektingus ir spalvingus pasikeitimus, kurie buvo padaryti remiantis paskutiniais mokslininkų tyrimais. Todėl dinozaurų rūšys dabar atrodo kaip niekada tikroviškai. “Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys ” šou kuria “Global Creatures”. Vienos valandos ir 40 minučių trukmės šou su kino menui būdingu realizmu atskleidžia visą dinozaurų evoliucijos raidą. „Pasivaikščiojimas su dinozaurais – įspūdingas reginys“ šou rodomose scenose vaizduojama dinozaurų tarpusavio sąveika, kaip jie evoliucionavo ir pradėjo vaikščioti dviem kojomis ir kaip žolėdžiai išmoko apsisaugoti nuo  greitesnių plėšrūnų.

Dinozaurai 7

KaunoZinios.lt nuotr.

Bus pristatytos devynios dinozaurų rūšys, kurios viešpatavo prieš 200 mln. metų. Šou žiūrovai matys senovėje visus terorizavusį Tiranozaurą, taip pat Plateozaurą ir Liliensternus iš Triaso eros periodo, Stegozaurą ir Alozaurą iš Juros periodo, Torozaurą ir Ceratozaurą iš Kreidos eros. Didžiausias iš jų – Brachiozauras, kuris yra 11 metrų aukščio, o atstumas nuo jo nosies iki uodegos yra net 17 metrų. Ruošiant šį dinozaurą dirbo 50 darbuotojų komanda, kurioje buvo inžinieriai, odos gamintojai, menininkai, dažytojai ir animatronikos ekspertai – kūrimo procesas tęsėsi visus metus.

Dinozaurai 2

KaunoZinios.lt nuotr.

Žiūrovai pamatys visą pasaulio istoriją: atsiskiriančius Žemės kontinentus, perėjimą nuo Triaso eros periodo sausų dykumų į žaluma suvešėjusį Juros periodą. Taip pat okeanų formavimąsi, vulkanų išsiveržimus, miškų gaisrus – viską, kas vyko iki susidūrimo su didžiule kometa, kuri sudrebino Žemę ir išnaikino dinozaurus.

Dinozaurai 3

Dinozaurai

Dinozaurai 6

KaunoZinios.lt nuotr.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: