© Wikimedia Commons archyvo nuotr

Susitikus Alžyro ir Pietų Korėjos rinktinėms pirmame kėlinyje įvarčiai krito į vienus vartus ir išeinant į ilgąją pertrauką rezultatas buvo 3-0 afrikiečių naudai. Po pertraukos korėjiečiai dėjo pastangų, kad rezultatas pasikeistų. Deja pergalę šventė 4-2 Alžyro komanda.

Pirmieji prie kamuolio prisilietė pietų Korėjos futbolininkai, bet alžyriečiai tuoj pat atėmė iš jų kamuolį ir pradėjo kurti pavojingas atakas vieną po kitos. Pietų Korėja vieną akimirką bandė suvaidinti pražangą, kad būtų skirtas 11 metrų baudinys, deja teisėjas to neįžvelgė.

Po kiek laiko Alžyro futbolininkų spaudimą perėmė P. Korėjos žaidėjai. Jiems pavyko sukurti kelias pavojingesnes atakas, tačiau nuo jų buvo sėkmingai apsiginta.

Sulaukus kėlinio vidurio P. Korėjos vartininkas S.R. Jungas gavo darbo. Greita vartininko reakcija padėjo apsaugoti vartus, kuomet pasiųstą kamuolį jis atmušė kumščiais.

Vis tik 26-ąją minutę po puikaus Y. Brahimi perdavimo įvartį pelnė I. Slimani, kuris įveikė dviejų afrikiečių gynybą ir rezultatą pakeitė į 1-0.

Po šio įvarčio Alžyras ilgai nelaukė ir padvigubino rezultatą. Po pakelto kampinio tikslų smūgį galva atliko R. Halliche ir 28-ąją minutę rezultatas tapo 2-0.

Alžyro futbolininkai ir toliau tęsė triuškinimą. 38-ąją minutę puikų perdavimą atliko I. Slimani ir taip leido pasižymėti A. Djabou, kuris patrigubino rezultatą 3-0. Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi.

Antrajame kėlinyje ilgai laukti įvarčio neteko. 50-ąją minutę Pietų Korėjos futbolininkai sukūrė progą pelnyti įvartį. Šio įvarčio autoriumi tapo H. M. Sonas, kuris susistabdė kamuolį nugara ir greitai jį pasitaisęs paleido puikų smūgį, po kurio rezultatas tapo 3-1.

Po kiek laiko alžyriečiai pabandė atsakyti greitu įvarčiu, bet jų pasiųstas kamuolys šį kartą skrido tiesiai į vartininko rankas.

60-ąją minutę vartininkas R. M‘Bolhi atrėmė korėjiečio stiprų smūgį, bet tai nesustabdė Afrikos atstovų ir toliau stengtis spausti savo priešininkus. 62-ąją minutę Y. Brahimi pasiuntė kamuolį į priešininkų vartus ir rezultatas tapo 4-1.

Praėjus dar dešimčiai minučių pietų Korėja įsirašė į savo sąskaitą antrą įvartį, kuomet mušė J. C. Koo. Toliau iki mačo pabaigos nei vienai komandai nepavyko pelnyti daugiau įvarčių ir rungtynės baigėsi rezultatu 4-2.

Rezultatas:

Pietų Korėja 2 – 4 Alžyras

26‘ [0 – 1] Islam Slimani

28‘ [0 – 2] Rafik Halliche

38‘ [0 – 3] Abdelmoumene Djabou

50‘ [1 – 3] Heung-Min Son

62‘ [1 – 4] Yacine Brahimi

72‘ [2 – 4] Ja-Cheol Koo

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: