„Airstream“ nuotr.

Dvi dizaino legendos suvienijo jėgas ir sukūrė priekabos modelį, kuris privers jus norėti leistis į kelionę. Įmonė „Airstream“, žinoma dėl savo „Silver Bullet“, priekabų ir „Studio F.A. Porsche“, sukūrusi automobilio „Porsche“ dizainą, pristatė naują kelioninės priekabos modelį, kuris, tikimasi, taps realybe. Ši priekaba yra lengva ir aerodinamiška ir ją galima laikyti net garaže, todėl ji yra unikali tarp „Airstream“ priekabų.

Ši šiuolaikinė kelioninė priekaba, pasižyminti elegantišku, minimalistiniu dizainu, ir yra išties išskirtinė. Neliko „Airstream“ būdingų kniedžių. Dėl apvalių langų šviesa sklinda per visą kabinos vidų. Galinė priekabos dalis yra plokščia, o ne apvali, todėl priekaba yra aerodinamiška ir joje galima įrengti iš išorės atidaromą liuką. Komplektacijoje yra pakeliamas stogas su integruotomis markizėmis – tai pirmasis toks „Airstream“ modelis.

Vienas iš projekto tikslų buvo sukurti priekabą, kurią galėtų turėti daugiau žmonių. Tai pirmoji „Airstream“ priekabos versija, kurią dėl automatinės pakabos, nuleidžiančios priekabos kėbulą, galima patalpinti į garažą. Tai leistų žmonėms, gyvenantiems bendruomenėse, kuriose taikomas priekabų statymo apribojimas, taip pat tiems, kurie neturi galimybės saugiai jas laikyti, įsigyti priekabą ir pajusti gyvenimo kelyje privalumus. Šis modelis taip pat patogus visiems, kurie turi elektrinę transporto priemonę arba mažą visureigį. Kai kuriose priekabos dalyse panaudojus anglies pluoštą, priekaba tampa pakankamai lengva, kad ją galėtų traukti įvairios transporto priemonės.

16 pėdų priekaboje gali miegoti du žmonės, o interjeras atrodo taip pat prabangiai, kaip ir išorė. Priekabos gale įrengta virtuvėlė su dviejų degiklių virykle ir įmontuota kriaukle. Likusioje erdvėje yra sėdimoji zona, kurią naktį galima lengvai paversti miegamąja vieta. Taip pat yra daugybė vietos daiktams laikyti, dėl to, nes visi šildymo ir aušinimo rezervuarai, taip pat ir akumuliatorius yra paslėpti nematomoje vietoje, po grindimis.

Jei nekantraujate, įsigyti šį „Airstream“ gaminį, gali tekti palaukti. Kadangi tai yra bendrovės „Air Lab“ projekto dalis, nėra garantijos, kad jis kada nors bus parduodamas. Tačiau net jei taip ir nutiks, „Airstream“ prezidentas ir generalinis direktorius Bobas Wheeleris turi gerų naujienų. „Nors mūsų projektai ne visada pasiekia rinką, gautos žinios ir naujovės dažnai daro įtaką esamiems ir būsimiems projektams, nes jie patenka į mūsų pagrindines gaminių linijas.“

„Airstream“ ir „Porsche“ suvienijo jėgas ir sukūrė naują kelioninės priekabos modelį.

„Airstream“ nuotr.

Elegantiška ir lengva, todėl ją galima vilkti elektrine transporto priemone ir laikyti garaže.

„Airstream“ nuotr.

Vietos yra dviem žmonėm, o interjeras toks pat šiuolaikiškas ir modernus, kaip ir išorė.

„Airstream“ nuotr.
„Airstream“ nuotr.
„Airstream“ nuotr.
„Airstream“ nuotr.

Tikimės, kad ateityje kai kurios iš šių funkcijų pateks į parduodamus modelius.

„Airstream“ nuotr.
Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: