Daugybė žmonių svajoja apkeliauti pasaulį, tačiau dėl susisiekimo ir kainos tai atrodo neįgyvendinama svajonė. Bet kas būtų, jei galėtumėte aplankyti visus septynis žemynus per vieną kelionę? Bendrovė „Life at Sea Cruises“ dabar siūlo unikalią galimybę – vienintelį kartą gyvenime vykstantį kruizą, kurio metu per trejus metus bus aplankytos 135 šalys ir 375 uostai.

Keliautojai plauks aplink pasaulį 30 metų senumo kruiziniu laivu „MV Gemini“. Laive yra 400 kajučių, kuriose gali tilpti iki 1074 žmonių. Už šį nuotykį atsakinga bendrovė „Miray Cruises“, turinti trijų dešimtmečių patirtį kruizų sektoriuje.

„MV Gemini“ įveiks daugiau kaip 130 000 mylių, aplankydamas tiek mažus uostus, tiek didžiausius planetos miestus. Siekiant kuo geriau išnaudoti šį laiką, laivas net septynioms naktims prisišvartuos tokiuose didmiesčiuose kaip Šanchajus ir Singapūras. Maršrutas prasideda Pietų Amerikoje ir tęsiasi Atlanto vandenyno pakrante iki Pusmėnulio salos Antarktidoje. Vėliau jis keliaus į šiaurę, kur aplankys Centrinę Ameriką, Meksiką, Ramiojo vandenyno pakrantę JAV ir Kanadoje, Havajus ir Aliaską.

Iš ten laivas perplauks Ramųjį vandenyną, pasieks Kiniją, Japoniją ir Pietų Korėją, o po to leisis į Australiją, Ramiojo vandenyno pietinę dalį ir Pietų Aziją. Po kelių sustojimų Indijoje kruizas keliaus aplink Afriką, aplankant tokias vietas kaip Keiptaunas, Akra ir Kasablanka. Po to jis kirs Gibraltaro sąsiaurį ir leisis į 177 dienų trukmės kelionę po Europą, kurioje aplankys 74 vietas.

Be daugybės patogumų, dėl kurių kruizinė kelionė jūroje tampa įdomi – dviejų restoranų, kavinės, baseino denio ir naktinių pramogų – kruizas taip pat tikisi pritraukti skaitmeninius klajoklius („Digital nomads“), kuriems bus įrengtos aukščiausios klasės nuotolinio darbo patalpos, įskaitant didelės spartos belaidį internetą ir konferencijų sales. „Profesionalams reikia ryšio, tinkamų patogumų ir funkcionalumo, kad galėtų atlikti savo darbą“, – sako Mikaelis Pettersonas, „Life at Sea Cruises“ vykdomasis direktorius. „Nėra kitų kruizinių laivų, kurie savo klientams siūlytų tokį lankstumą.“ Kruiziniame laive taip pat bus ligoninė, kurioje bus galima nemokamai lankytis pas gydytojus, vaistinė ir sveikatos priežiūros specialistai, galintys laive atlikti net tam tikras operacijas.

Kruizas „Life at Sea“ išplauks iš Stambulo lapkričio 1 d., įlaipins keleivius Barselonoje ir Majamyje, o tada visu greičiu leisis į kelionę po visą pasaulį. Šio svaiginančio nuotykio kainos prasideda nuo 30 000 JAV dolerių asmeniui per metus tiems, kurie apsistos 130 kvadratinių pėdų „Virtual Inside“ kajutėje, o didesnių apartamentų su balkonu kainos siekia iki 109 999 JAV dolerių asmeniui. Į kainą įskaičiuotas visas maistas, gėrimai ir būtiniausi reikmenys.

Jei šis kruizas sužadins jūsų kelionių troškimą, galite susipažinti su išsamiu jo maršrutu ir užsisakyti kajutę „Life at Sea Cruises“ interneto svetainėje.

„Life at Sea Cruises“ siūlo unikalų kruizą, kurio metu per trejus metus aplankysite 135 šalis ir 375 uostus.

„MV Gemini“ įveiks daugiau kaip 130 000 mylių, aplankydamas tiek mažus uostus, tiek didžiausius planetos miestus.

Be daugybės patogumų, dėl kurių kelionė kruiziniu laivu jūroje tampa įdomi – dviejų restoranų, kavinės, baseino denio ir naktinių pramogų – kruizinis laivas taip pat tikisi pritraukti skaitmeninius klajoklius, siūlydamas aukščiausios klasės nuotolinio darbo priemones.

Kruizas išplauks iš Stambulo lapkričio 1 d., paims keleivius Barselonoje ir Majamyje, o tada visu greičiu leisis į kelionę po visą pasaulį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: