Youtube vaizdo įrašo kadras

Mes visi galime susisieti su „This Is Fine“ memu, kuriame animacinis šuo gurkšnoja kavą degančio kambario centre – tačiau niekas su tuo negali labiau susisieti nei baltarusis žvejys, kuris nepaisant netoliese liepsnojančio lauko tęsė žvejybą dėl geriausio laimikio.

Liepsnos sukilo saloje prie Slučo upės netoli Baltarusijos miesto Slucko. Tai žvejui visai netrukdė, kuris liko sėdėti vietoje kol ugniagesiai gesino ugnį.

Vaizdo įraše, nufilmuotame kitu kampu, matyti, kaip ugniagesys bando užgesinti liepsną, o mūsų stoiškas herojus lieka nepajudinimas ir toliau daro tai, ką moka daryti geriausiai.

Nors vaizdo įrašas greitai išpopuliarėjo ir surinko daugiau nei 1 milijoną peržiūrų, pats žvejys nelabai supranta, kodėl dėl to kilo toks šurmulys.

„Šie gaisrai vyksta kiekvienais metais. Tai tikrai nieko naujo. Ir kiekvienais metais yra iškviečiami šie ugniagesiai,“ trečiadienį vietinei „Kurjer.info“ naujienų svetainei sakė žvejas, paprašęs spaudos neskelbti jo vardo.

Tai ne pirmas kartas, kai kažkas iš posovietinio pasaulio mėgdžiojo „This Is Fine“ memą – 2019 m. Rusijos Arkties berniukas išpopuliarėjo, nes toliau žaidė ant sūpynių, kai tolumoje degė didžiulis gaisras.

Taip pat skaitykite: Kas antras rusas mano, jog nedirbančios moterys yra geriau

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: