Jennifer Aniston

Kai per televiziją ar socialiniuose tinkluose matome kino įžymybes, jie atrodo kaip šilti, draugiški žmonės. Deja, jie ne visada yra patys maloniausi žmonės, o gerbėjai, turėję galimybę su jais susitikti, gali patvirtinti įvairias jų nemandagaus poelgio istorijas. Skaitykite toliau ir galimai būsite šokiruoti šių garsių aktorių, kurie bjauriai elgėsi su kitais žmonėmis.

1. Dženifer Aniston privertė Džėjų Morą verkti

Džėjus Moras dirbo su Dženifer Aniston filme „Tobula nuotrauka“. Per pokalbių laidą jis atskleidė, kad patirtis su šia aktore nebuvo tokia jau maloni. Moras teigė, kad dėl Dženifer elgesio jis daug kartų išėjo namo verkdamas.

Pirmąją filmavimo dieną ji rėkė, kad jo nekenčia, ir paklausė, kodėl jie pasirinko Morą iš visų kitų aktorių. Per visą filmavimo procesą Aniston negražiai apie jį kalbėjo.

2. Kameron Diaz pamokslauja savo gerbėjams

Daugybe gerbėjų mėgsta Kameron Diaz už vaidmenis filmuose „Afigiena mokytoja“, „Čarlio angelai“ ir „Šrekas“. Gerbėjai mielai su ja susitiktų, tačiau tie, kurie turėjo tokią galimybę, liko nusivylę.

Kai gerbėjai susitiko su Diaz, jie teigė, kad ji yra atžari, ir jiems pamokslavo, kodėl yra beprasmiška prašyti jos autografo.

3. Zoji Dešanel būna pikta filmavimo aikštelėje

Seriale „Naujokė“ Zoji Dešanel yra miela kiekvienam sutiktąjam, tačiau kai kurie žmonės sakė, kad užkulisiuose yra visai kitokia istorija. Bendradarbiai teigė, kad ji yra kaip „košmaras“.

Be to, gerbėjai, susipažinę su Dešanel, teigė, kad ji buvo irzli ir šalta. Ji mėgsta kontroliuoti dalykus, o kai viskas vyksta ne pagal jos planą, ji įniršta.

4. Dženifer Lorens yra nemandagi su savo gerbėjais

Jei kas nors pripažįsta, kad yra nemandagus, ar dėl to tas žmogus yra geresnis? Na, Dženifer Lorens yra viena didžiausių Holivudo žvaigždžių, ir kai Adamas Sandleris ėmė iš jos interviu, jis paklausė, kaip ji elgiasi su gerbėjų dėmesiu.

Lorens atsakė, kad elgiasi nemandagiai, kad išvengtų bendravimo su gerbėjais. Ji šaltai į juos žvelgia, kai pastebi juos artėjančius, ir visada sako „ne“, kai jie paprašo asmenukės.

5. Džonas Hilas yra nemandagius per interviu

Nors ekrane Džonas Hilas paprastai vertinamas kaip linksmas mielas vaikinas, interviu metu jo asmenybė yra visiškai kitokia.

Jis buvo apklaustas žurnalui „Rolling Stone“ ir interviu metu klausimus pavadino kvailais bei nereikšmingais. Kitame interviu jis įžeidė laidą bei pašnekovą.

6. Sandra Bulok rėkė ant gerbėjo invalido vežimėlyje

Iš to, ką žmonės mato interviu metu, Sandra Bulok atrodo šilta moteris, kuri mielai bendrautų su savo gerbėjais. Apdovanojimų pelniusi aktorė stebėtinai nėra tokia maloni, kai žmonės ją sutinka.

Gerbėja ir jos vyras, kuris naudojasi neįgaliųjų vežimėliu, pamatė ją, kai ji filmavosi „Vienas šūvis. Dvi kulkos“. Jie maloniai paprašė autografo, tačiau ji užsidengė veidą ir šaukė ant jų, užuot buvusi mandagi.

7. Rys Viterspun naudojasi savo populiarumu, kad išvengtų baudų

Kai žmonės pagalvoja apie Rys Viterspun, jie dažniausiai galvoja apie mielą žmogų. 2013 m. buvo skandalas kai ji ir jos vyras buvo areštuoti.

Viterspun paklausė pareigūno, ar jis žino, kas ji yra, ir kad jis pateks į nacionalines žinias. Pasak žmonių, kurie dirbo su ja, ji yra nemandagi ir nemėgsta personalo, kurie užmezga akių kontaktą su ja.

8. Katerina Zeta Džauns nesigėdija savo turtų

Kai kurie žmonės nemėgsta puikuotis savo turtais, o kitiems patinka tai daryti. Katerina Zeta Džauns yra viena iš tų, kuri mėgsta visiems priminti, kokia ji yra turtinga.

Interviu metu ji sakė neatsiprašanti už savo brangią raudono kilimo išvaizdą ir didžiulį turtą. Ji netgi pasakė, kad nėra kukli ir neturi tokia būti. Ji taip pat sakė nemananti, kad milijonas svarų yra dideli pinigai.

9. Kristijanas Beilas privertė merginas verkti

Kristijanas Beilas garsėja tuo, kad yra nemandagus filmavimo aikštelėje ir turi „divos kompleksą“, ir šis požiūris perkeliamas į jo bendravimą su gerbėjais. Kai jo padėjėjas parašė viską apie Beilą pasakančią knygą, tapo gerai žinoma, kad jis rėkia ant jaunų merginų, kol jos pradeda verkti.

Be to, kai vienas gerbėjas išsiuntė Beilui laišką, jis savo vadybininkui pasakė, kad gerbėjas turėtų būti pašalintas. Beilas netgi sugalvojo labai smurtinį būdą kaip atsikratyti šio gerbėjo. Kartą paklaustas, kaip vertina savo populiarumą, aktorius su jam būdinga saviironija atsakė: „Jei žinotų, koks iš tikrųjų esu šiknius, manimi taip nesižavėtų“.

10. Piersas Brosnanas pastūmė Džeimsą Kordeną ir jo žmoną

Žvaigždės yra ne tik nemandagūs gerbėjams, bet ir kitoms įžymybėms. Džeimsas Kordenas atskleidė, kad Piersas Brosnanas buvo viena nemandagiausių įžymybių, kokių jis buvo sutikęs.

Kordenas pasakojo, kad matė Brosnaną roko grupės „U2“ koncerte ir jis nustūmė Kordeną ir jo žmoną, kad praeitų pro minią. Brosnanas neatsiprašė ir į juos net nežvilgtelėjo.

11. Tobis Magvairas yra nemandagus su padavėjais

Kai žmonės eina į restoranus, jie gali pareikalauti specialių patiekalų dėl mitybos poreikių, tačiau Tobis Magvairas pateikia pageidavimus tik savo malonumui.

Kai Magvairas dalyvavo pokerio turnyre, žmonės pastebėjo, kad jis siaubingai elgiasi su arbatpinigiais, ir jis bandė iškeisti tūkstančio dolerių žetoną, kad padavėja jam „lotų kaip ruonis“.

12. Čarlizė Teron vagia „Soul Cycle“ vietas

„Soul Cycle“ yra uždarų patalpų dviračių sporto arena, kurioje daugybė įžymybių mėgsta lankyti treniruotes. Žmonės privalo užsiregistruoti dviračiams prieš kelias dienas, nes užsiėmimai išparduodami per valandą nuo atidarymo.

Čarlizė Teron tikriausiai mano, kad ji yra aukščiau visų kitų, kai lanko šias klases, nes ji atvyksta vėlai ir priverčia žmones atsikelti nuo dviračių, kad ji galėtų užimti jų vietą.

13. Tomas Kruzas negražiai kalbėjo apie aktorę Bruk Šields

Tomas Kruzas yra žinomas dėl protrūkių ir scientologija pagrįstų pasipiktinimų, tačiau ne visi žino, kad jis lieja pyktį ir ant kitų įžymybių.

2005 m. Kruzas sukritikavo Bruk Šields už tai, kad ji vartojo receptinius vaistus, padedančius jai gydyti depresiją po gimdymo. Jis taip pat teigė, kad vaistai buvo priežastis, dėl kurios jos karjera tuo metu neaugo.

14. Džulija Roberts yra nemandagi filmavimo aikštelėje

Džulija Roberts atrodo tokia miela, kai su ja kalbasi pokalbių laidose ar ant raudonojo kilimo kilimo, todėl sunku patikėti, kad su ja nėra malonu dirbti filmavimo aikštelėje.

Filmo „Kablys“ filmavimo metu Roberts valandoms užsidarydavo savo kajutėje ir niekada neatsiprašinėdavo, kai ji pasirodydavo pavėlavusi.

15. Melas Gibsonas švaistosi antisemitiniais komentarais

Tai yra daugeliui gerai žinoma, tačiau dar 2006 m. Melas Gibsonas pradėjo antisemitinį siautėjimą, kai buvo areštuotas dėl vairavimo būdamas neblaivus.

Per tą areštą jis pavadino moteris pareigūnes „cukrinėmis krūtinėmis“ kartu su kitomis seksistinėmis frazėmis. Jis nebijo pasidalinti, kad nemėgsta feminisčių ir nemano, kad vyrai ir moterys yra lygūs.

16. Čarlis Šynas rėkia ant savo vadybininko

Čarlis Šynas yra žinomas dėl savo pašaipų ir tiradų. Jis „persistengė“ filmuodamasis serialo „Du su puse vyro“ pabaigoje. Jis buvo atleistas iš serialo, po to kai išvadino prodiuserius grubiais vardais ir palinkėjo jiems blogiausio.

Šynas sulaukė daugiau neigiamo dėmesio, kai jis apšaukė savo vadybininką, ir jis teigė, kad „CBS“ yra skolingi jam atsiprašymą už tai, kad jį atleido ir pakeitė Aštonu Katčeriu.

17. Beno Stilerio protrūkiai filmavo aikštelėje

Kai kuriuose filmuose matėme, kad Beno Stilerio personažai išreiškia didžiulį pyktį, tačiau daugelis žmonių mano, kad tai buvo tik gera aktoriaus vaidyba. Tačiau ir realiame gyvenime jis yra pakankamai šaltas bei egoistiškas.

Filmo „Paskutinis uošvių išbandymas“ filmavimo aikštelėje jis pelnė pravardę „mažasis fokeris“, nes visada buvo nelaimingas ir piktas.

18. Gvineta Paltrau ir jos beprotiški reikalavimai

Gvineta Paltrau yra gyvenimo būdo prekės ženklo „Goop“ savininkė ir įkūrėja, kas parodo, kad ji tikrai gyvena turtingųjų gyvenimą. Pasak tų, kurie dirbo su ja, ji visuomet laikėsi „divos“ požiūrio.

Paltrau reikalauja, kad prieš naudodamasi sporto salės dušu, jai turi jį išvalyti ir išdžiovinti, nes ji negali liesti kažkieno dušo vandens. Be to, ji kartą buvo restorane, kur perskaitė meniu, tvirtino nieko negalinti iš ten valgyti ir išėjo.

19. Džonis Depas naikina viešbučių kambarius

Panašiai kaip jo „Karibų piratai“ personažas, Džonis Depas nepastovus ir irzlus. Buvęs Depo asmens sargybinis pateikė jam kelis ieškinius dėl neišmokėto darbo užmokesčio ir blogų darbo sąlygų.

1994 m. Depas sunaikino viešbučio kambarį ir bandė dėl žalos apkaltinti šarvuotį. 2018 m. vietos valdytojas padavė jį į teismą, kad jis smogė jam į veidą.

20. Su Maiku Mejersas yra sunku dirbti

Aktorius Maikas Mejersas gali būti linksmas ekrane, tačiau užkulisiuose jis yra tikras „košmaras“, su kuriuo reikia dirbti.

Filmo „Katinas su skrybėle“ užkulisiuose jis paprašė, kad kas nors jį lydėtų ir vaišintų šokoladu. Jis taip pat visada vėluodavo į filmavimus.

21. Kristen Stiuvart veliasi į peštynes filmavimo aikštelėje

Kristen Stiuvart paprastai elgiasi taip, lyj jai niekas nerūpi ir jai niekas netrukdo. 2018 m. internete ji sulaukė daugybės atsakų už jos negražų elgesį su žmonėmis.

Filmuodama filmą „Po vandeniu“, Stiuvart įsitraukė į daugybę peštynių, dėl kurių vėlavo filmo gamyba.

22. Liv Tailer nemėgsta laukti eilėse

Stiveno Tailerio dukrai Liv Tailer, užaugusiai su tikru Holivudo gyvenimo būdu, nesvetimi “geresnio” gyvenimo dalykai. Nuo pat gimimo ji buvo privilegijuota ir tai turėjo įtakos jos elgesiui su kitais žmonėmis.

Vienas gerbėjas pamatė ją Los Andželo modernaus meno muziejuje, kur reikėjo laukti ilgoje eilėje. Tailer nužygiavo tiesiai į eilės priekį ir pareikalavo, kad ją įleistų pirmą. Darbuotojai jai teigė, kad ji turėjo iš anksto susitarti net būdama VIP, ir tai jai nepatiko. Ji įniršo ir išėjo.

23. Stivenas Sygalas tyčiojasi iš savo kolegų

Devintajame dešimtmetyje Stivenas Sygalas išgarsėjo dėl savo raumeningumo ir panašumų su Čaku Norisu bei Žonu-Klodu Van Damu. Galų gale jis nebebendravo su tais žmonėmis, nes jis buvo lyginamas su niekšais.

Pasak Deivido Speido, Sygalas atvirai kritikavo kitus žmones ir tapo labiausiai nekenčiamu „Saturday Night Live“ vedėju. Su juo buvo sunku dirbti ir jis sakė nemandagių pastabų apie rašytojus bei dalyvius.

24. Kevinas Džeimsas nepaspaudžia savo gerbėjų rankų

Visiems, kurie yra filmo „Kvinso karalius“ ar serialo „Kevinas laiko neskaičiuoja“ gerbėjai, gali būti šokiruoti sužinoję, kad Kevinas Džeimsas nėra panašus į savo mylimus personažus realiame gyvenime.

Džeimsas negerbia tų, kurie nėra jo garsenybės statuso lygmenyje. Kartą gerbėjas pamatė jį picerijoje ir bandė paspausti jam ranką, tačiau Džeimsas ją tiesiog nustūmė ir nuėjo.

Taip pat skaitykite: TOP 10 garsių aktorių su kuriais niekas nenori dirbti

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: