Džonis Depas © Wikimedia Commons/ Jonas 528 (CC BY-SA 3.0) & Harald Krichel (CC BY-SA 3.0)

Nesigilinant į visas bjaurios teisinės kovos tarp Džonio Depo ir Amber Herd detales, pakanka pasakyti, kad ji kaip reikiant paveikė abiejų pusių karjeras. Herd vis dar vaidina tokiuose dideliuose filmuose kaip „Akvamenas“ ir netrukus pasirodysiančioje naujoje filmo dalyje „The Lost Kingdom“, tačiau taip pat yra ir įtemptos Depo gerbėjų neapykantos objektas, o socialiniuose tinkluose prieš ją rengiama ne viena kampanija, siekianti atleisti aktorę iš šių projektų. Tuo tarpu Džonis Depas dėl ieškinių rezultatų neteko vaidybos darbų ir, tiesą sakant, buvo įtrauktas į juodąjį didžiųjų studijų sąrašą. Naujajame interviu Depas vadina tai Holivudo „boikotu“.

Pokalbyje su „The Times“ Depas kalbėjo apie tai, kaip jam atsiliepė ieškiniai susiję su Amber Herd, kuriuose abi šalys tvirtino patyrę emocinį ir fizinį smurtą vienas iš kito. Matote, paskutiniu metu Depas kalba apie savo karjerą taip, lyg ji priklausytų nuo naujojo jo filmo „Minamata“, kuriame pasakojama tikrais faktais paremta tragiška istorija apie žmones, apnuodytus chemikalais, kuriuos 1950 metais į vandenį išpylė didelė korporacija. Filmui, kuris pernai debiutavo Berlyno kino festivalyje, sunkiai sekasi surasti platintoją po to, kai pirminė studija „MGM“ atsitraukė dėl iškilusių Depo ieškinių. Dėl to vienas iš Depo atstovų parašė viešą laišką studijai su reikalavimu išleisti filmą. Bent jau kol kas „MGM“ nenusileidžia ir Depas tvirtina, kad yra boikotuojamas.

„Mes žiūrėjome tiems žmonėms tiesiai į akis ir prisiekėme, kad nesielgsime išnaudotojiškai. Kad filmas bus pagarbus“, apie filmą „Minamata“ sakė Depas. „Tikiu, kad savo susitarimo sąlygų mes laikėmės, bet tie, kurie prisidėjo vėliau, turėtų irgi laikytis savųjų“.

Jis pridėjo, „Kai kurie filmai paliečia žmones. Ir tai paveikia tuos, kurie gyvena Minamatoje bei žmones, patiriančius panašius dalykus. Ir dėl ko? Dėl to, kad Holivudas boikotuoja mane? Vienas žmogus, vienas aktorius, vienoje nemalonioje ir bjaurioje situacijoje per keletą paskutinių metų? Bet žinote, aš judu į priekį, kad visa tai įgyvendinčiau… Kad įneščiau šiek tiek šviesos“.

Kaip minėta anksčiau, Depas turi savo gynėjų. Jis turi vienus ištikimiausių (ir žiauriausių) internetinių gerbėjų. Jie nepaliaujamai ir ištvermingai palaiko Depą, tuo pačiu niekindami Amber Herd. Ir pasak aktoriaus, jis tiki, kad jie tiesiog trokšta „tiesos“.

„Jie visada buvo mano darbuotojai“, sako Depas. „Jie visų mūsų darbuotojai. Jie perka bilietus, prekes. Jie praturtino visas tas studijas, tačiau jos tai jau seniausiai pamiršo. Aš nepamiršau. Didžiuojuosi šiais žmonėmis dėl to, ką jie bando pasakyti – o tai yra tiesa. Tiesa, kurią jie bando atkapstyti, kadangi pagrindinėse publikacijose jos nematyti. Tai ilgas kelias ir kartais itin vingiuotas. Kartais paprasčiausiai kvailas. Tačiau šioje kelionėje jie pasiliko su manimi, todėl aš kovosiu dėl jų. Per amžius, iki pabaigos. Kad ir kokia ji bebūtų“.

Nors šiuo metu jis neturi jokių artėjančių vaidybos darbų, kadangi „WB“ išmetė jį iš darbo filme „Fantastiniai gyvūnai 3“ ir nei viena studija, panašu, dar nėra pasiruošusi samdyti jo savo projektams, Depas dėl savo ateities nusiteikęs optimistiškai. Kelerius ateinančius metus jis mato kaip tam tikrą naują pradžią savo karjeroje ir sako: „Laukiu savo tolimesnių filmų, kurie tam tikru būdu bus ir mano pirmieji filmai“.

„Minamata“ šiuo metu išleidžiama Europos teritorijoje. Tačiau išleidimas Šiaurės Amerikoje dar nerodomas.

Taip pat skaitykite: 7 dalykai, dėl kurių Džonis Depas yra tikras Holivudo perlas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: