Youtube vaizdo įrašo kadras

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Būti pagrobtu yra viena iš labiausiai gąsdinančių patirčių. Tai psichologiškai trikdo, ir sukelia paniką vien bežiūrint trilerius ar TV šou susijusius su pagrobimu. Bet kai kam tokios situacijos siejasi ir su seksualiniu fetišu. Taip, internetas duoda keistų pasiūlymų, kurie sutampa su kai kurių žmonių interesais. Kaip ir kiti vaidmenų žaidimai susiję su seksualumu. Šiomis dienomis galima samdytis ne tik vakarėliui jachtą, bet ir suorganizuoti asmens pagrobimą, kuris suteiktų erotinį pasitenkinimą.

Kaip atskleidžia naujienų portalo vice.com video reportažas, dažniausiai pagrobimų scenarijai kuriami tam, kad pagrobtieji prarastų savikontrolę. Tad šie seksualiniai troškimai yra įvykdomi su išankstiniu asmens sutikimu, bei gali būti lydimi BDSM* potyrių. Sekso terapeutas ir  knygos ,,Fetišas“ autorius Džekas Castro sako, jog fetišai tarsi snaigės, t.y. sudėtingi, bet išsamūs ir baigtiniai. Kai kurie iš žmonių, pvz. mėgstantys Amazones moteris, tikrai susiduria su ribotu pasirinkimu fetiše. Tad kaip susidoroti su tuo? Castro buvo susijęs su fetišais daugiau nei 30 metų, ir tikina, jog sukurti sąlygas geram fetišo patenkinimui nėra taip lengva. Ne visus asmens norus įmanoma įvykdyti.

,,Manau, tai toks atvejis, kai žmonės, kenčiantys psichiškai ir emociškai dėl fetišo noro, ateina pas mane pagalbos“, sako Castro. ,,Dauguma mūsų fetišų vyksta smegenyse, todėl pirmiausia turite pripažinti, kad jūs kartais negalite turėti lytinių santykių su ateiviais, tačiau tai galima įsivaizduoti.“

Taigi, ar ryški vaizduotė tikrai gali patenkinti giliausius troškimus? Sąveika gali svyruoti nuo švelnaus dominavimo iki pilno šiurkštaus scenarijaus detalizavimo su partneriais. O vaizduotė yra labai svarbi dėl proceso. Fetišo mėgėjai fantaziją pasitelkia tiek realiame gyvenime, tiek įsivaizdavime realių ir ryškių fetišo scenarijų.

Eksofilija – tai neapsakomas seksualinis, emocinis noras, potraukis tam, kas nėra atrasta Žemėje. Dažniausiai yra susijaudinamą dėl svetimų būtybių, ateivių egzistavimo bei įsivaizdavimo. Galvojimas apie protingų būtybių galybę galaktikoje, ar pavojus to, kas gali egzistuoti visatoje, kurios galėtų kontroliuoti žmonių protus. Tai manija, kuriai padarė didžiulę įtaką mokslinės fantastikos filmai ar svetimkūnių egzistavimas. Apie šį sekso potraukį analizuoja ufologistai. Šios fetišo srities megėjai įsivaizduoja lytinius santykius su šiomis telepatinėmis būtybėmis per sąmonę ir meditaciją.

Seksualinis potraukis į objektus turi žmonės, galintys įsimylėti skrudintuvą arba lėlę. Jie fiziniame objekte suranda kažką išskirtinio, kuris juos labai traukia. Netgi atsižvelgiant į tai, kad objektai ir žmonės yra skirtingų kilmių, tai jiems netrukdo turėti komplikuotų seksualinių patirčių, ar jausmų. Tai suteikia tam tikrą laisvę, kur nereikia laikytis griežtų iš šalies nustatytų standartų.

Fetišo pagrobimai šiomis dienomis irgi tapo vienu iš populiaresnių scenarijų tarp fetišo gerbėju. Seraph yra profesionali ekspertė pragobimo žaidimuose. Ji kilusi iš San Fancisko, bet šiuo metu daug laiko praleidžia Londone. Čia ji ir pradėjo savo seksualinius fetišo žaidimus susijusius su pagrobimu. Fetišo scenaristė Seraph dirba šioje srityje virš 8 metų ir turi savo pastovius klientus.

Šis užsiėmimas apima aukšto lygio kankinimo-dominavimo žaidimus, ir galimą sąlytį su psichologinėmis bei fizinėmis kančiomis. Todėl Seraph visada aptaria visas ribas su klientais, kokio pobūdžio patirties jie norėtų.

Moteris yra įkūrusi fetišo studiją, kur klientai yra aptarnaujami pagal jų pageidavimą. Patalpa gali būti skirtingai transformuojama pagal kliento poreikius. Dauguma Seraph klientų nori, kad ji jiems nurodytų kaip ką daryti. Norima prarasti kontrolę, prarasti pasirinkimo galimybę. Tai žmonėms suteikia tam tikras psichologinės atostogas nuo kasdienybės rūpesčių.

Pasaulyje yra milijonai galimų sekso scenarijų. Žmonės už pagrobimo fetišo scenarijus pasiryžta mokėti tūkstančius dolerių. Kiti kuria savo scenarijus, ir ieško informacijos iš knygų, fantastikos filmų. Internetas yra būtent ta viešoji erdvė, kuri yra pripildyta šių gana keistų istorijų, ir asmenų, kurie sutinka sužaisti pagal pačius inovatyviausius fetišo scenarijus.

_____________________________________

*sudėtinė angliška santrumpa, reiškianti surišimą ir discipliną (angl. bondage & discipline), dominavimą ir nuolankumą (angl. dominance & submission) ir sadizmą bei mazochizmą (angl. sadism & mazochism)

Taip pat skaitykite: Vyriškos lyties sekso lėlių atsiradimas daro įtaką lyčių lygybei [FOTO/VIDEO] (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: