Karley Sciortino viena pirmųjų išbandžiusių vyriškas sekso lėles.

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

Sekso lėlės pasaulio jau seniai nebestebina. Jos seniai buvo sukurtos patenkinti vyrų poreikius, kuo sėkmingai yra naudojamos visame pasaulyje. Tačiau moterims analogiškos lėlės kuriamos visai neseniai.

Sintetinės medžiagos yra vienos iš labiausiai naudojamų gamintojų, kuriant lėles pagal žmogaus anatomiją. Dabar yra pradėtos kurti silikoninės lėlės moterims, kurios gali suteikti tokį patį malonumą, kaip ir vyrams. Lėlės kuriamos pagal realių vyrų išvaizdą.

Dar Antikos laikais vyrai turėjo netikras moteris. Tai įrodo Ovidijaus parašyta ,,Metamorfozė“ poezijos rinkinys, kuriame yra mitas apie meilę netikrai moteriai. Moteris vardu Galatea buvo dramblio kaulo spalvos skulptūra. Jos šeimininkas buvo apsėstas ja. Jis ją maitino, kartu maudėsi ir miegojo. Galų gale Afroditė pavertė ją tikra moterimi.

Nuo Viduramžių sekso lėlės buvo nelegalios iki tol, kol buvo paviešintos erotiniame žurnale 1968 metais. Kai jų naudojimas tapo legalus, jų pardavimo ir gaminimo mastas neregėtai išaugo. Jos buvo gaminamos sudėtingesnės ir geresnės kokybės sekant moters anatomiją. Naudojimas buvo įvairus – nuo sekso, draugystės iki benravimo ar tapimo meno kūriniais. Šios į vieną lytį orientuotos lėlės buvo kuriamos vyrams iki pat šių dienų.

Robot sex

Pirmoji sekso lėlė – vyras, pakeitė sekso industrijos požiūrį lyčių lygybę. Vienas iš pirmųjų sekso lėlių moterims kūrėjas Mattas Krivicke teigia, jog kuria meną, kuris bus laikui bėgant priimtas ir išbandytas. Šie kuriniai įeis į istoriją, ir moterys juos naudodamos sukurs jiems charakterį bei vardus ar istorijas.

Mattas yra atsakingas už lėlių anatomiją ir vienas iš šios produkcijos savininkų. Jis gamina, formuoja ir daro kitus kūrybinius darbus susijusius su vyriškomis lėlėmis.  Ši kompanija gyvuoja daugiau nei penkerius metus ir užsakovėms jau buvo išsiųsta virš 188 lėlių.

Sex male doll

Kita šios kompanijos savininkė Bronwyn Keller teigia, jog daugumas klientų yra iš Teksaso, Mičigano ir Minesotos valstijų. Ten nėra leidžiama gaminti tokius dalykus. Ji teigia, jog verslo pradžioje nežinojo ko tiksliai moterims reikia vyriškose lėlėse. Tačiau atlikus tam tikrus tyrimus situacija ėmė aiškėti.

Per paskutinius keturis mėnesius kompanijos vyriškų lėlių pardavimai susilygino su moteriškomis. Keletas lėlių klientėms buvo pagamintos pagal tam tikrus specifinius užsakymus. Vienas iš pavyzdžių, kai klientė atsiuntė vieno personažo foto, pagal kurią turėjo būti pagaminta lėlė. Laiko limitas gamybai buvo mėnesis. Būtent tokia lėlė kainavo jai apie 15 000 dolerių.

Robot sex doll

Klienčių poreikiai įvairūs, todėl privaloma į juos atsižvelgti.  Šių lėlių gamintojai yra sukūrę kūno atspalvių tonus, pagal kuriuosklientės gali rinktis ko norėtų. Kiekviena sukurta lėlė yra savotiška ir unikali, nėra tokių pačių. Tai pat galima rinkis ar nori ant lėlės kūno plaukų. Moterims skirtos lėlės skirtingai negu gaminamos vyrams, uri tvirtą išvaizdą: strazdanas ar randus. Visus šiuos dalykus kurėjai diegia dėl tikroviškumo. Tam, kad klientės norėtų šių lėlių jos privalo būti nepriekaištingos. Šių kūrinių dizaineris Mattas teigia, jog šiam darbui privalu turėti didelę vaizduotę norint sukurti klientų norus atitinkančias lėles. 

Dirbtinių kūnų paslaptis yra patentuotas silikonomišinys, sukuriantis tvirtą lėlių kūno formą. Supylus į formą silikono mišinį jis yra paliekamas stingti per naktį. Vėliau formos yra dailinamos ir graviruojamos. Dauguma žmonių galvoja, jog tie, kas perka sekso lėles yra keisti, tačiau tai nebūtinai tiesa. Šis verslas pritraukė daug klientų iš įvairių valsybių.

Lėlės sukuria naujas galimybes. Jos atrodo kaip gyvos, ir moterys neprivalo būti suvaržytos remiantis senu požiūriu, jog tai yra keista. Mattas teigia, jog anglų kalboje nėra tiek daug žodžių, kurie gali apibūdinti meilę. Matto kūrinius atgaivina jų savininkės, duoda jiems vardus, sukuria santykių istoriją ir po kurio laiko prisiriša prie jų.

Taip pat skaitykite: Sekso robotai gali būti tokie geri lovoje, kad gali kilti reali grėsmė civilizacijai (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: