Jason Mamoa / © Wikimedia Commons nuotr.

Netgi paklausiausios ir labiausiai apmokamos kino pasaulio žvaigždės kažkada buvo toje stadijoje, kai žengė pirmuosius nedrąsius žingsnius link didžiojo ekrano. Kai kurie pradėjo savo karjerą pasirodydami muilo operose, o kiti išbandė save filmuose vaikams, o kai kurie net įsitraukė į eskizines komedijas. Norite tikėkite, norite ne, kai kurių garsiausių aktorių didžiausi gerbėjai gali net nežinoti, kaip atrodė aktorių gyvenimas, kai jie pradėjo savo „kovą“ dėl vietos po ryškia Holivudo šviesa.

Pažvelkime, kuriuose filmuose ir TV serialuose debiutavo mūsų mėgstamiausios kino žvaigždės, ir kiek jie nuo to laiko pasikeitė.

1. Džeisonas Momoa

Net didžiausi aktoriaus gerbėjai gali nežinoti, kad Momoa debiutavo kultiniame seriale „Gelbėtojai“ (Baywatch), kur dešimtą ir vienuoliktą sezoną jį galima pamatyti Džeisono vaidmenyje.

2. Robertas Daunis jaunesnysis

1985 m. dvidešimtmetis aktorius tik vienam sezonui prisijungė prie populiaraus šou „Saturday Night Live“ per „NBC“. Tačiau po darbo televizijoje jis nusprendė pasukti kino pasaulio link.

3. Hilari Swank

Aktorės debiutas kino pasaulyje buvo nedidelis vaidmuo 1992 m. filme „Vampyrų žudikė“ (Buffy the Vampire Slayer), kuris įkvėpė kultinį serialą, kuriame ji vaidino Kimberlę Haną.

4. Gabrielis Machtas

„Kostiumuotieji“ (Suits) žvaigždė pirmą kartą pasirodė ekrane TV seriale „Beverli Hilsas, 90210“ (Beverly Hills, 90210). Tačiau antraplanis vaidmuo jam šlovės nesuteikė.

5. Kirsten Dunst

Vienas iš pirmųjų Dunst projektų, kai ji dar ankstyvoje vaikystėje pradėjo užkariauti Holivudą, buvo Šermano McCoy dukters vaidmuo filme „Tuštybių laužas“ (The Bonfire of the Vanities).

6. Tomas Hanksas

1980 metais Hanksas vaidino siaubo filme „Jis žino, kad tu vienas“ (He Knows You’re Alone). Tačiau pirmasis atpažįstamas aktoriaus projektas buvo komedijoje „Bičiuliai“ (Bosom Buddies), kur jis atliko pagrindinį Kipo Vilsono/Bafi vaidmenį.

7. Monika Beluči

Italijos divos aktorės karjera prasidėjo mažo biudžeto filme „Loterija“ (The Raffle), kur ji atliko našlės Frančeškos vaidmenį.

 

8. Danielis Radcliffas

Prieš pasirodydamas legendinėje „Hario Poterio“ franšizėje, jaunasis aktorius turėjo dar vieną vaidmenį: jis vaidino Pendelio sūnų filme „Siuvėjas iš Panamos“ (The Tailor of Panama).

9. Emma Stone

Aktorės karjera prasidėjo nuo įvairių vaidmenų paauglių TV serialuose, įskaitant „Mediumas“ (Medium), kur ji pasirodė tik viename iš epizodų.

10. Dwayne‘as Johnsonas

„Tas 8-ojo dešimtmečio šou“ (That ’70s Show) atnešė populiarumą ir šlovę daugeliui aktorių, tokių kaip Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis, Laura Prepon ir Dwayne’as Johnsonas, kuris suvaidino savo paties tėvą Rocky Johnsoną.

11.  Margot Robbie

Aktorės karjera prasidėjo 2007 metais kai ji pradėjo vaidinti filmuose Australijoje. Tai buvo Donos Frydman vaidmuo muilo operoje „Kaimynai“ (Neighbours), kuris atnešė jai šlovę gimtinėje.

12. Emilia Klark

Prieš vaidindama TV seriale „Sostų karai“ (Game of Thrones), aktorė ekrane pasirodė tik porą kartų, įskaitant nedidelį vaidmenį viename iš britų serialo „Daktarai“ (Doctors) epizodų.

13. Scarlett Johansson

Vienas pirmųjų įsimintinų aktorės darbų buvo Emilės vaidmuo filme „Jei nukristų Liusė“ (If Lucy Fell).

14. Danielis Craigas

Pirmą kartą žiūrovai Craigą pamatė didžiajame ekrane filme „Vieno galia“ (The Power of One), kur jis suvaidino Džapį Botą.

15. Evana Rachel Wood

Kaip ir Kirsten Dunst, būsima „Westworld“ žvaigždė Holivudą pradėjo užkariauti dar vaikystėje. Jos pirmasis pagrindinis vaidmuo buvo filme „Kasimasis į Kiniją“ (Digging to China).

16. Chrisas Prattas

Prattas debiutavo didžiajame ekrane 2003 m. veiksmo filme „Ekstremali komanda“ (The Extreme Team), kur jis vaidino Kynaną.

17. Drew Barrymore

Aktorinis Drew Barrymore proveržis buvo jos Gertės vaidmuo Stiveno Spilbergo filme „Ateivis“ (E.T. the Extra-Terrestrial). Tuo metu jai buvo tik 7 metai.

18. Russellas Crowe‘as

Pirmasis didelis Crowe‘o vaidmuo buvo filme „Perėjimas“ (The Crossing). Prieš tai aktorių buvo galima pamatyti tik keletą televizijos serialų.

19. Eimė Adams

Debiutinis Adams filmas buvo išleistas 1999 m. Ji vaidino antraplanę veikėją Leslę Miller komedijoje „Gražiausia mergina pasaulyje“ (Drop Dead Gorgeous).

20. Christianas Bale‘as 

1987 m. dvylikametis Christianas Bale’as gavo Džimio vaidmenį Stiveno Spilbergo filme „Saulės imperija” (Empire of the Sun), laimėdamas jį tarp kitų 4000 kandidatų.

Taip pat skaitykite: TOP 10 naujojo kino ikonų, kurie įveikia senuosius Holivudo meistrus

 

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: