Jennifer Garner / instagram.com/jennifer.garner nuotr.

Vaikai, maisto gaminimas, bendravimas su Marku Rufalo: Dženifer Garner tvirtina, kad pastaruoju metu ne visada buvo linksma – tačiau ji tikrai džiugino daugybę žmonių, tiek ekrane, tiek realiame gyvenime.

Neįmanomai jaunatviškai atrodanti aktorė, einanti į darbą su šypsena veide? Taip. Dirbanti trijų vaikų mama, kuri savo vaikus laiko pirmenybe, tačiau visada žvalgosi naujo projekto? Taip. Visada linksmai nusiteikusi optimistė, įvaldžiusi tobulėjimą per gyvenimo sunkumus?

Atsiprašau, jei tikėjotės kažko kito, tačiau „Apsimetusios kulinarijos laidos“ vedėja negali nustoti būti tokia, kokia yra.

„Ji visada labai pozityvi ir kiekvienoje situacijoje stengiasi įžvelgti šviesiąją pusę“, – teigia aktorės artimieji. Kino žvaigždė ramiai įveikė praeitų metų neramumus, kurie jai reiškė kokybišką laiką namuose su dukterimis Violeta (15) ir Serafina (11), ir 9 metų sūnumi Samueliu be jokių įsipareigojimų, tokių kaip: darbas ar mokymasis už miesto ribų ar … kur nors išėjimas.

Pirmasis prioritetas buvo užtikrinti, kad vaikai būtų laimingi ir sveiki. „Iššūkių tikrai buvo, tačiau nenuleidžiu galvos ir šypsausi. Sužinojau, kad esu gana tvirta“, aktorė, švenčianti savo 49-ąjį gimtadienį, balandžio 17 d., sakė neseniai paklausta, ką naujo sužinojo apie save per pandemiją. „Man viskas gerai, kai namuose esu viena. Man viskas gerai, kai esu tik aš ir vaikai. Man viskas gerai, kai viskas pradeda byrėti. Aš turiu omenyje savo akimirkas, bet apskritai, man viskas tikrai gerai “.

Mėgavimasis veikla, palankia užsakymams namuose, neabejotinai padėjo, pavyzdžiui, gaminti maistą, nesvarbu, ar dėl savo labai populiarių „Instagram“ vaizdo įrašų, kuriuos ji nuolankiai žymi „#PretendCookingShow“, ar namų „restorano“, kurį Garner sugalvojo, vieną naktį patiekdama savo mėsainius automobilyje, prikabinus mažus dėklus prie lango. Jos 10,7 mln. sekėjų, be abejo, mėgaujasi turiniu, kurį ji kuria spalvingose vietose, tokiose kaip kiemas arba, kai ji jaučiasi prašmatniai, skalbykla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Vien tik kameriniai pasirodymao, kuriuose ji ir jos vaikystės geriausias draugas gamina, pardavinėdami bilietus kaimynams už 25 centus (visos pajamos skirtos labdarai).

Kalbama apie „nuotykių kūrimą ten, kur jų nėra“, paaiškino Garner. Norėdama gauti įkvėpimo, ekologiško kūdikių maisto linijos „Kartą ūkyje“ įkūrėja kreipiasi į savo „mamos drauges“. Jei mama draugė sako, kad ji kažką išbandė ir tai pasiteisino, aš tai taip pat išbandau. Visados. Tikrų tikriausiai. Štai ką mamų tinklas daro viena kitai, tiesa? Mes tikrai auginame vaikus bendruomenėje, o ne vakuume “.

Paklausta, kaip išlieka tokia pozityvi, ji prisipažino: „Nežinau, kad visą laiką išlikau pozityvi. Manau, kad turėjau porą pykčio protrūkių. Tikiuosi, kad ir mano vaikai juos turi. Manau, kad ir tu turi. Tiesiog, turėk savo jausmus. Bet yra tiek daug už ką galime būti dėkingi. Tada atsikvepiate ir pradedate kirbėti mintis, ką galime padaryti, kad padėtume “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Praėjusiais metais, kai pandemijos realybė dar labiau sustiprėjo, ji kartu su savo drauge Eime Adams paskelbė internetinę garsenybių pasakojimų knygų skaitymo seriją #SaveWithStories, kuri įtraukė tokius žmones kaip Džeimė Ly Kurtis, Benediktas Cumberbatchas, Megan Markle ir būsima viceprezidentė Kamala Haris. Ir altruistiniai Garner būdai, matyt, įsitaisė ir jos pačios namuose, kai viena iš dukterų prašė pinigų Kalėdoms, kuriuos ji norėjo paaukoti įvairiems „Go Fund Me“ tikslams.

„Ji sakė, kad tai tiesiog pakelia jos nuotaiką“, – sakė Garner žurnalui „ People“.

Kai sušvelnėjo apribojimai, mėnesiui, įskaitant savaitę izoliacijos atvykus, ji atsivežė Violetą į Vankuverį, norėdama nufilmuoti mokslinio fantastinio trilerio „Adomo projektas“ su Rajanu Reinoldsu, Zoja Saldana ir – pasiruoškite nostalgijai – „Staiga trisdešimties“ žvaigžde Marku Rufalo, praėjus 20 metų po to, kai jie sukūrė gerbėjų pamėgtą komediją. „Akimirksniu tai buvo taip patogu ir ten tiesiog buvo toks didelis pasitikėjimas“, – praėjusį mėnesį „The Tonight Show“ parodoje Garner pasakojosi Džimiui Falonui. „Man tiesiog patiko vėl būti kartu su Marku.“

Bet kai jai tenka keliauti, jai visada sunku palikti vaikus, tačiau jie išlaikė savo įprastą tvarkaraštį ir laiką leido su tėčiu Benu Afleku. 2019 m. Jis ir Garner pardavė (Adamui Levinui už 32 mln. USD) Pasifik Palisadeso vilą, kuria anksčiau dalinosi prieš savo 2015 m. išsiskyrimą. Aflekas įsigijo kitą namą tame pačiame rajone, o Garner išsinuomavo netoliese esantį namą, kol jos naujieji namai Brentvudo parke buvo statomi iš pagrindų.

Nors Garner stoiškai įveikė antraštes apie tai, kas paskatino jų išsiskyrimą, ir tolesnį Afleko kelią į nuoseklų blaivumą (įskaitant porą suklupimų, kuriais Garner padėjo jam sutvarkyti), ji neseniai atviravo: „Viešai tai išgyventi nėra sunku, išgyventi yra sunku, kai mano vaikų akys krypsta į mane.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Dabar, kai Violeta, Serafina ir Semas auga, ji žino, kad gali juos apsaugoti nuo informacijos gausos, su kuria jie gali susidurti, tačiau tikisi, kad jie žino, kad dėl tiesos visada gali kreiptis pas ją.

„Kai jie buvo mažesni ir ten buvo tokių šokiruojančių dalykų, aš visada jų prašiau:„ Tegul tėtis ir aš paaiškinsime patys, kad ir kas tai būtų “, – prisiminė ji. “Aš jiems pasakyčiau:” Jei pamatysite vaizdą žurnalo priekyje, pažiūrėsiu su jumis ir mes apdorosime visus baisius jausmus, kurie kyla kartu “.

Be to, dabar, kai vaikai yra didesni, Garner gali pradėti praleisti šiek tiek daugiau laiko nei pastaraisiais metais galvojant apie darbą.

„Tai labai alkana, godi karjera ir labai negailestinga, – yra sakiusi aktorė, – o žmogui, kuris dažniau pasirinka šeimos kelią, nei turėčiau tai daryti, negaliu patikėti, kad aš vis dar čia.”

Jei sakydama „čia“ ji turi omenyje visur, kad ir kiek ji galėtų teigti, jog turi vieną iš tų veidų, kurį žmonės linkę atpažinti, net jei nėra visiškai tikri, kas ji yra.

Taip pat skaitykite: Scarlett Johansson – žavingiausia 2000-ųjų blondinė tapusi apdovanojimų verta aktore

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: