Raselas Krou

Mes žmonės išmokome sukontroliuoti daugybę dalykų, tačiau vienas dalykas, kuriam vis dar neturime jokios įtakos yra laikas. Metai, dienos, valandos ir minutės nuolat skrieja pro mūsų akis, o mes negalime nieko padaryti, kad tai sustabdytume. Ir laikas palieka vis daugiau žymių. Mūsų plaukai pradeda žilti, o oda raukšlėtis, bet iš kitos pusės, tampame protingesniais ir pradedame tinkamai įvertinti tai, kas gyvenime svarbiausia. Tai nutinka kiekvienam, net ir labiausiai geidžiamiems gražuoliams, kuriuos pamatę 1980-ųjų ir 1990-ųjų filmuose, tiesiog dūsaudavom iš susižavėjimo.

Mums patinka peržvelgti garsenybių karjeras ir prisiminti jų pradžias, todėl jie paruošėme 10-ies vyrų, kurių šou verslo karjera 1980-iais ir 1990-iais buvo pačioje viršūnėje, sąrašą ir tai kaip jie atrodė tuomet ir dabar.

10. Raselas Krou

Raselas Krou ko gero savo laiku buvo pats geidžiamiausias širdžių ėdikas Holivude, o jo karjera viena įdomiausių visoje industrijoje. Jo kelias į sėkmę prasidėjo dar vaikystėje. Įžymiu jis tapo išgarsėjus Australijos televizijoje. Po to jis pasirodė dviejuose filmuose, kurių vienas, „The Sum of Us“, padėjo prasiveržti į Amerikos kino sceną.

Nuo tos akimirkos jo karjera vis kilo ir niekada nesustojo, nors nuosmūkių žinoma pasitaikė. 1997 metais jis kartu su Kim Basinger suvaidino filme „Los Andželas slaptai“. Tada 2000-iais jis apstulbino mus savo pasirodymu filme „Gladiatorius“, o vėliau, be kitų filmų dar pasirodė filmuose „Mumija“ ir „Įtūžęs“.

Kalbant apie asmeninį jo gyvenimą, šiuo metu vyras susižadėjęs su Britne Teriot ir jiems itin patinka kartu žaisti tenisą.

9. Melas Gibsonas

Melas Gibsonas visų pirma visiems geriausiai žinomas kaip populiarių filmų aktorius. Už savo pirmąjį vaidmenį jis gavo tik 20 dolerių. Vėliau jam jau mokėjo 20 milijonų, kai jo pavardė filmo titruose buvo komercinės sėkmės garantas.

Melo Gibsono profesinė karjera tokia plati, kad išsirinkti vieną, jį, kaip aktorių, apibūdinantį, vaidmenį išties sunku. Tačiau, jei visgi pasirinkti reiktų, turėtume pakalbėti apie vieną iš filmų franšizių, dėl kurių jis geriausiai atpažįstamas: „Mirtinas ginklas“. Vis dėlto manome, kad galime drąsiai sakyti, jog vienas sėkmingiausių jo vaidmenų yra Seras Viljamas Volasas filme „Narsioji širdis“. Vėliau jis dar suvaidino tokiuose filmuose kaip „Ko nori moterys“, „Ženklai“ ir „Gamtos jėgos“.

Aktorius nuo 2014 metų draugauja su Rozalinda Ros ir pora turi sūnų. Be to, Gibsonas turi dar 8 kitus vaikus iš ankstesnių santuokų ir nors jo gyvenimas ne itin stabilus, panašu, kad Gibsonas pagaliau rado savo vietą.

8. Deividas Haselhofas

Be to, kad yra vienas gražiausių industrijos vyrų, Deividas Haselhofas dar ir itin įvairiapusiška asmenybė. Nuo septynerių jis pradėjo lankyti vaidybos, šokių ir dainavimo pamokas, ir iš pradžių manė, kad jo kelias nuves į Brodvėjaus miuziklus. Dabar žinome, kad tai toli gražu nebuvo tiesa.

Jo vaidmuo įkūnijant Maiklą Naitą filme „Ratuotas riteris“ padėjo jam pasiekti tarptautinės šlovės. Vėliau jis buvo atrinktas vaidinti visų laikų sėkmingiausiame seriale „Gelbėtojai“, o vėliau ir filme „Nužudyti Haselhofą“ bei daugybėje kitų.

Kažin ar nustebsite sužinoję, jog laisvalaikiu jis mėgsta užsiimti įvairiomis lauko sporto šakomis, pavyzdžiui nardyti su nardymo įranga. O jeigu to neužtenka, kad aktorius atrodytų tobulas, jis daugybę valandų praleidžia lankydamas vaikus viso pasaulio ligoninėse.

7. Kevinas Kostneris

Pasak paties aktoriaus, visiškas atsitiktinumas nuvedė jį aktoriaus karjeros keliu. Prisiminkime kai Kostneris buvo 22-ejų ir kartu su savo nauja žmona lėktuvu skrido iš Meksikos. Tame pačiame lėktuve, vienuj vienas tuščioje eilėje, sėdėjo 7 kartus Oskaru nominuotas Ričardas Burtonas. Abu vyrukai pasikalbėjo, Burtonas davė keletą patarimų ir palinkėjo sėkmės, o Kostneriui tai buvo ženklas pradėti savo karjerą. Sėkmė į jį atsisuko po to, kai suvaidino filmuose „Neliečiamieji“ ir „Asmens sargybinis“.

Tačiau be filmų šis aktorius domisi ir kitais dalykais. Jis įsigijo kompaniją, skirtą sukurti centrifugos aparatą, kuris padėtų atskirti naftą nuo vandens. Dar jis parodė ir muzikinę savo pusę, kuomet subūrė grupę „Kevin Costner & Modern West“, su kuria išleido 5 albumus.

6. Lorensas Lamas

Raumeningas, ilgų plaukų, važinėjantis motociklu… Lorensas Lamas, pasirodęs seriale „Atskalūnas“, pritraukė visų dėmesį ir nustatė naują vyriškumo standartą. Po pasirodymo seriale aktorius buvo atrinktas vaidinti tokiuose filmuose kaip „The Paradies Virus“, „Air America“ ir „Las Vegas Vietnam: The Movie“.

Nors Lorensas vis dar susijęs su vaidyba (ruošiasi dviem filmams), neseniai jis sugrįžo prie profesijos, kurią slėpė – lėktuvų ir sraigtasparnių piloto – ir pradėjo dirbti turistinių skrydžių kompanijai „HeliNY“.

5. Briusas Vilisas

Nežinome ar jūs tai žinojote, bet Briusas Vilisas be to, kad pagarsėjęs savita charizma, taip pat yra ir viena iš dešimties garsenybių pagal bilietų kasų pelną. Tačiau jo gyvenimo istorija nėra tokia jau paprasta.

Jo, kaip aktoriaus, karjera prasidėjo tuomet, kai sunkiai dirbant padavėju restorane, jį pastebėjo režisierius ir nusprendė įtraukti jį į savo filmą, kuriame jam iš tiesų reikės būti padavėju. Tačiau jis buvo toks talentingas, kad nuo tos akimirkos pradėjo kilti karjeros laiptais ir pasirodė tokiuose filmuose kaip „Bulvarinis skaitalas“, „Šeštasis pojūtis“, „Armagedonas“ ir daugelyje kitų.

Kalbant apie asmeninį jo gyvenimą, Briusas Vilisas draugauja su Ema Heming, tačiau palaiko puikius santykius su savo buvusiąja ir jų trijų dukrų mama Demi Mūr.

4. Metjus Broderikas

Jei Metjus Broderikas mokykloje nebūtų susižeidęs savo kelio, vargu ar būtume galėję pamatyti jį ekranuose. Nes būtent po tos nelaimės netrukus žvaigžde tapsiantis jaunuolis pradėjo lankyti vaidybos pamokas.

Kaip bebūtų, galimybė tapti aktoriumi buvo išties didelė, kadangi jis yra aktoriaus Džeimso Broderiko sūnus. Šiandien jo karjeroje gausu pavadinimų, kuriuos tikriausiai gerai žinote, pavyzdžiui, „Prielipa“, „The Freshman“, „Meilės įkaitai“, „Mančesteris prie jūros“ ir daugybė kitų.

Metjus yra vedęs Sarą Džesiką Parker ir kartu jie jau 23 metus. „Aktorius, kurį myliu tiek scenoje tiek užkulisiuose“ apie savo vyrą juokauja Parker.

3. Alekas Boldvinas

Populiariu Alekas Boldvinas tapo dėl puikių savo pasirodymų televizijoje dar 1980-iais, kai tokie serialai kaip „Gydytojai“ buvo itin populiarūs visose Jungtinėse Valstijose. Bet vaidmuo, dėl kurio mes visi tikriausiai jį prisimename yra Adamas iš Timo Burtono klasikos „Vabalų sultys“. Prie tikro širdžių ėdiko statuso būtina paminėti, kad aktoriaus karjera buvo išties produktyvi. Jis dirbo tokiuose filmuose kaip „Neįmanoma misija 5“, „Taip gimė žvaigždė“ ir „Pixie“ bei daugybėje kitų projektų, patvirtinančių, jog Alekas Boldvinas yra vienas geriausių šių laikų aktorių.

Tačiau Boldvinas turi kai ką tokio, kuo kiti Holivudo aktoriai retai kada gali pasigirti. Sekasi jam ne tik vaidyboje, bet ir asmeniniame gyvenime. Jis su žmona Hilarija Boldvin santuokoje gyvena daugiau nei 20 metų ir visai neseniai susilaukė šeštojo vaikelio (Alekui septintas, nes jis turi sūnų iš ankstesnės santuokos su Kim Basinger).

2. Maiklas Dž. Foksas

Tikėtina, kad jūs, kaip ir mes, būtumėte norėję įšokti į Maiklo Dž. Fokso automobilį ir kartu su juo pakeliauti laiku bei pažiūrėti, kokias paslaptis saugo ateitis. „Atgal į ateitį“ buvo vienas ikoniškiausių jo filmų, tačiau jis suvaidino ir kituose svarbiuose filmuose bei serialuose, pavyzdžiui, „Pasakėlės iš rūsio“, „Annie“ ir naujausiame „Netflix“ filme „See You Yesterday“.

Šiuo metu aktoriaus gyvenimas šiek tiek sudėtingas. Jis kenčia įvairias sveikatos problemas ir Parkinsono ligą, kuri jam buvo diagnozuota prieš keletą metų. Tačiau jis vis dar neprarado savo optimizmo ir didžiąją laiko dalį praleidžia su žmona ir vaikais. „Keletas paskutinių metų man buvo sunkiausi. Tačiau turiu dalykų, už kuriuos esu itin dėkingas ir tai nuostabu. Gyvenimas tiesiog puikus“, sako aktorius.

1.Tomas Kruzas

Tomas Kruzas (tikroji pavardė Thomas Cruise‘as Mapotheris ketvirtasis) įprasta vadinti ryškiausia žvaigžde, įsižiebusia Holivudo padangėje praėjusio amžiaus devintąjį dešimtmetį. Jis seniai priklauso tai ne itin gausiai aktorių grupei, kurių pavardė titruose garantuoja gerą pramogą ir milžiniškas filmo pajamas. Jaunatviškas žavesys, kerinti šypsena, tarsi dantų pastos reklamoje spindintys dantys sužavėjo milijonus žmonių visame pasaulyje, ir pačiam aktoriui dar jo karjeros pradžioje pelnė naujojo Cary Granto reputaciją. Geriausi Tomo Kruzo vaidmenys anksti suformavo ir jo kinematografinį įvaizdį. Dažniausiai aktorius vaidina atkaklius, tikrą draugystę mokančius vertinti ir savo tikslą siekiančius vyrukus, kuriems darbas yra gyvenimo prasmė. Kartais Tomo Kruzo herojai gali pasielgti lengvabūdiškai, vaikiškai ar net kvailai, tačiau už to pramuštgalviškumo dažniausiai slepiasi švelni ir lengvai pažeidžiama siela.

Jei 1980-iais buvote paaugliais, tuomet jūs (arba vienas iš jūsų draugų) savo kambaryje buvote pasikabinęs Tomo Kruzo plakatą. Šio širdžių ėdiko karjerą apibendrinti keliais sakiniais išties sunku, kadangi joje gausu skirtingų eksperimentų, filmų, serialų ir t.t. Kaip bebūtų, jei tektų pasirinkti tik keletą, mes drąsiai sakytume, kad visuomet prisiminsime šį aktorių už vaidmenis filmuose „Asai“ ir „Misija neįmanoma“.

Neseniai Kruzas baigė filmuotis viename iš žymiausių savo filmų tęsinių „Asai 2“. Jis taip pat dar filmuojasi 7-oje ir 8-oje filmo „Misija neįmanoma“ dalyse. Ir panašu, kad šiuose projektuose aktorius atrado meilę, nes šiuo metu susitikinėja su kita šių filmų žvaigžde, britų aktore Heile Atvel.

Taip pat skaitykite: 10 išskirtinių Holivudo aktorių, kurie įrodė esantys daugiau nei tik gražius veidas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: