Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Leonardo DiCaprio (Leonardas DiKaprijas) vyksta į Baltuosius rūmus įkūnyti Amerikos 28-ojo prezidento Woodrow Wilsono (Vudrau Vilsono).

“Titaniko” (Titanic) aktorius naujame biografiniame filme vaidins ir jį prodiusuos. Filmas statomas pagal neseniai išleistą Andrew Scotto Bergo (Endriaus Skoto Bergo) W.Wilsono biografiją, praneša “The Hollywood Reporter”.

Dar nežinoma, apie kuriuos 1912 metais išrinkto W.Wilsono gyvenimo aspektus suksis filmas, bet šis buvęs Naujojo Džersio gubernatorius ir Prinstono universiteto prezidentas labiausiai garsėja tuo, kad vadovavo šaliai per Pirmąjį pasaulinį karą ir įpusėjus savo antrai kadencijai patyrė insultą.

Jis taip pat buvo paskutinis prezidentas, vedęs savo valdymo metais. W.Wilsono pirmoji žmona Ellen (Elen) mirė 1914 metais, o 1915-aisiais jis vedė Edith Galt (Edit Galt).

L.DiCaprio legendinių amerikiečių vaidmenys nėra naujiena – 2004 metų filme “Aviatorius” (The Aviator) jis suvaidino ekscentriškąjį magnatą Howardą Hughesą (Hovardą Hjuzą), o 2011-aisiais buvo puikiai įvertintas už ilgamečio FTB direktoriaus Johno Edgaro Hooverio (Džono Edgaro Huverio) vaidmenį.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: