Steve' N 'Seagulls

Metalo/Bluegrass koveristų grupės ,,Steve‘N‘Seagulls“ nariai į savo vaizdo klipų filmavimą suvažiuoja kiek neįprastomis transporto priemonėmis – žoliapjovėmis, traktoriais. Bravūriškos skrybėlės ar kaimietiškos kepurės derinamos su džinsiniais kombinezonais penketuką verčia sutikti su šypsena. Tačiau jie dėmesį ir ovacijas pelno ne tik dėl kuriamo įvaizdžio, o dėl sugebėjimo groti. Jų talentas prikausto dėmesį dar labiau nei jų šiaurietiškos drabužinės humoras.

2012 m. Suomijos mieste Jyväskylä susikūrę „Steve’n’ Seagulls“ (akivaizdus kalambūras susijęs su aktoriumi Stevenu Seagalu) savo muzikinės karjeros pradžią pradėjo teminiuose renginiuose, kruizuose, klubuose ir restoranuose. Hardroko dainų koverius perdainuojantys muzikantai greit tapo sėkmingi ir savo veiklą pradėjo plėsti „YouTube“ tinkle, kuriame patalpino sąvąsias muzikines versijas tokiems hitams kaip „The Trooper “(Iron Maiden) ,,Holy Diver “(Dio) ir„ Thunderstruck “(AC / DC). Pastarąją peržiūrėjo daugiau nei 120 milijonų žmonių! Taip neeilinė muzikantų grupė užsitarnavo tarptautinį pripažinimą.

Sugeneravę milijonus peržiūrų rokeriai tapo internetine sensacija, kuria muzikiniai festivaliai nebepasidalina. „Steve‘n‘Seagulls“ nori ir Šiaurės Amerika, ir Europa, muzikantai nuolat gastroliuoja po visą pasaulį. ,,Mes visada stengiamės pasiekti kuo daugiau žmonių. Labiausiai naudingas dalykas šiame „darbe“ yra gyvas žaidimas žmonėms, kurie atvyko pas mus. Susitikimas su gerbėjais ir grojimas laimingai auditorijai mus veža.“, – sako grupės nariai.

Kvinteto nariai – Pukki Kjaalinen (kontrabosas), Puikkonen (būgnai), Herman (akustinė gitara), Vild Till Hiltunen (akordeonas) ir Irwin Remmel (akustinė gitara) 2014m. pasirašė sutartį su įrašų kompanija „Spinefarm Records“.

Sekančiais metais buvo išleistas pirmas debiutinis grupės studijinis albumas „Farm Machine“, kuriame atliekama garsiosios grupės „Metallica“ daina, Nothing Else Matters, roko grupės ,,Guns N“ daina ,,Paradise City “. Šis albumas pakilo iki septintojo Suomijos albumų sąrašo ir netgi pateko į JAV sąrašus, pasiekdamas 20-ą vietą „Billboard“ „Heatseekers“, trečią vietą „bluegrass“ topuose.

Sulaukę aistringo gerbėjų būrio, 2016m. jie išleido „Aces High“ koverį, reklamuodami savo antrąjį albumą „Brothers in Farms“. Metalo dainose ir melodijose, kurios įsiminė nuo senų amžių, yra tam tikras žavesys. Koveriai yra vienas iš būdų, kuriuo grupės pagerbia melodijas ir įtakingas grupes, kurios jas sukūrė.

Jų naujausiame muzikiniame albume „Broliai ūkiuose“ vyrauja novatoriškas požiūris ir elgesys su melodijomis. Šie vaikinai į pačias linksmiausias, pakiliausias ir įkvepiančias melodijas įtraukia pačias intensyviausias, širdį draskančias ir prasmingai skambančias dainas.

Roko grupės kuriami šmaikštūs bei originalūs muzikiniai klipai neretai sulaukia kontroversiškų komentarų, kuriose nuomonės apie grupę išsiskiria. Neretai grupė būna lyginama parodijai. Tačiau muzikos lyderiai mano, kad svarbiausia būti savimi: ,,Kai kurie žmonės mus laiko pokštu, o kai kurie mus taip pat vertina gana rimtai. Svarbiausia, kad toliau darytume tai, kas labiausiai mums patinka be jokių abejonių. Pernelyg būnant rėmuose, žudoma kūrybiškumas ir linksmybės, todėl mes rėmų varžtus laikome laisvai.“ – pasisako vienas iš grupės narių.

Taip pat skaitykite: 10 kietų šiuolaikinių klipų susipažinti senjorams, kurie gimė prieš 2000-sius [VIDEO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: