Asmeninio archyvo nuotr.

20–ies metų Thomas Cullen, su Dauno sindromu įrašė nuoširdų video prašymą, padėti jam surasti darbą vasaros laikotarpiui. Vaikinas paminėjo, kad ieško ne bet kokio darbo, sakė jog būtent nori dirbti virtuvėje. Po mėnesio nesėkmingos paieškos, kai vaikinas negavo nei vieno pasiūlymo įsidarbinti, nufilmavo jaudinantį vaizdo įrašą, kuris darbo paieškų reikalus, pastūmėjo į priekį.

Thomo sukurtas vaizdo įrašas sujaudino ne vieną jautrią širdį, tad jis pagaliau gavo pasiūlymą, kaip tik tokį, apie kurį svajojo. Jam pasiūlė darbą viešbučio virtuvėje, netoli namų esančių Thirsko mieste, Šiaurės Jorkšyre, Anglijoje. Tai buvo vienas iš trijų internetinių kreipimųsi į žmonės dėl darbo, kurį pamatė daugiau nei 40 000 žmonių.

„Žmonės su kuriais aš dirbu yra labai mieli ir gražūs“, – sakė T.Cullen. Vaikino svajonė išsipildė ir šis netveria džiaugsmu, gavęs išsvajotąjį darbą, „aš esu labai sujaudintas, ir dabar aš tikiu pats savimi“, – sakė Thomas.

Vaikino mama Carolyn, sakė, kad buvo sudėtinga jos sūnui rasti darbą, žinant jo sveikatos būklę, moteris teigė, kad darbdaviai, kurie siūlo darbą nenori Dauno sindromu sergančio žmogaus todėl, kad per ilgai užtruks jį mokyti darbui reikalingų įgūdžių. Bet viešbutis, kuris įdarbino Thomą virtuvėje, tikrai pažįsta šeimą, kurioje jis augo, jo sesers vestuvės vyko būtent šiame viešbutyje. Žmonės pasiūlę darbą vaikinui, neprašė atsiųsti anketų ar ateiti darbo pokalbiui, jie tiesiog pasakė: „ateik pasibandyti ir pamatysime, kaip tau seksis“.

Thomas-Cullen (1)

Asmenio archyvo nuotr.

Ši neapsakoma patirtis padarė didelę įtaką Thomo pasitikėjimui ir savigarbai. „Iš tikrųjų aš esu labai dėkinga jiems“, – sakė vaikino mama.

Tai iš ties pamokanti istorija, kuri atverti akis galėtų daugeliui sveikų žmonių, kurie gali sau leisti sakyti, jog jiems sunku įsidarbinti. Sunkumų galbūt niekas nepalengvins, tačiau tikėjimo ir didelio noro galia gali nulemti tolimesnę ateitį.

Taip pat skaitykite: Dauno sindromu sergantis vaikinas įgyvendino savo svajonę ir tapo kultūristu [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: