Kompanijos Realdolll produkcija

ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams.

„Žmonės gali tapti apsėsti savo visuomet ištikimais bei pamaloninančiais sekso robotais – meilužiais,” – perspėja specialistai.

Rodos, kad mokslininkai šiais metais nenuilstamai dirbo siekdami sumažinti žmonių bendravimą beveik visose srityse, nuo picos pristatymo iki kelionės Uber ir štai dabar realistiškos sekso mašinos nėra toli nuo tikrovės. Deja, specialistai sekso su robotais industrijoje baiminasi, kad mylėtis su automatizuotais prietaisais bus taip gera, kad tai sugadins žmonių gyvenimus.

Robotikos ekspertai ir sekso terapeutai yra sunerimę, kad ateities Ex Machina stiliaus lytinio santykiavimo humanoidai, kurie yra pasiruošę įgyvendinti kiekvieną mūsų poreikį, gali paversti minias į priklausomus nuo sekso maniakus – žmonėms gali būti sunku sustoti santykiauti su aukštos kokybės kūniškus malonumus teikiančiais prietaisais ir netgi atsiskirti nuo šių lėlių.

„Sekso robotai visada būtų prieinami ir niekada negalėtų pasakyti ne, taigi priklausomybės gelėtų lengvai didėti,” laikraščiui Daily Star pasakojo Kirkwoodo koledže dirbantis robotikos tyrinėtojas Joelis Snellas. „Žmonės gali tapti apsėsti savo visuomet ištikimais bei pamaloninančiais sekso robotais meilužiais. Žmonės neabejotinai pertvarkys savo gyvenimus, kad galėtų prisitaikyti prie šių priklausomybių.”

Sunku pagalvoti, kad kišant savo lytinį organą į neįtikėtinai įmantrią masturbavimosi mašiną gali iš tiesų būti žalinga visuomenei dideliu mastu, bet Snello teiginys galbūt turi prasmės.

„Sexas su robotais gali tapti geresnis nei su žmonėmis,” jis prideda. “Kaip ir daugelis kitų technologijų, kurios pakeitė žmogaus pastangas, robotai galėtų pranokti žmogaus metodiką.

wicked-realdoll

Sekantis logiškas klausimas būtų: Ar kada nors bus įmanoma vesti savo sekso robotą? 

Kadangi ateitis kurioje kiekvienas norintis galės įsigyti nuosavą sekso robotą jau visai ne už kalnų, įdomu įmanoma nusivesti juos  prie altoriaus? 

Sekso robotai netrukus bus parduodami visame pasaulyje, tad kai kurie ekspertai pranašauja, kad mylėtis su panašiais į žmones robotais atrodys normalu jau po dviejų metų. Erotinėms technologijoms tobulėjant lėlės turės pulsą, panašią į gyvą šiltą odą, turės panašią į žmogaus išvaizdą ir asmenybės bruožus.

Tai gali skambėti kvailai, bet mokslininkai rimtai galvoja apie robotų teisių klausimą. Daugelis žymių mokslininkų pranašauja, kad tai tik dešimtmečių klausimas kada robotai bus pajėgūs atlaikyti pokalbius, turėti emocijas ir priimti sprendimus. Taigi, kaip dėl žmogaus ir roboto vestuvių? Tai buvo Daktaro Levio paskaitos tema naujame meilės ir sekso su robotais kongrese Goldsmite, Londono universitete.

Dirbtinio intelekto ekspertas sako: „Asmuo, turintis vieną dirbtinę galūnę yra žmogus, kaip ir kažkas turintis dvi, tris ar keturias.“ „Taip pat ir asmuo, turintis dirbtinę širdį yra nemažiau panašus į žmogų. Taigi, kas jeigu kažkas turėtų ir dirbitines smegenis?“

realdoll-sex

„Mokslas gali tapti pajėgus sukurti mašinas, kurios turėtų savarankiško žmogaus teises.“ Daktaras Levis pranašauja, kad žmonių ir robotų vestuvės ilgainiui taps legalios. Jis sulygino tai su skirtingų rasių Amerikoje santuokomis, bei gėjų santuokomis, apie ką buvo kalbama visame pasaulyje.

Jis sako: „Iki 1967 kai kurios Jungtinės Amerijos valstijos vis dar drausdavo santuokas tarp skirtingų rasių žmonių.“ „Tada gėjų ir lesbiečių santykiai ilgainiui tapo legalūs JAV ir tai labai stebina, kad gėjai ir lesbietės išsireikalavo daugiau.“

Taip pat skaitykite: Sekso lėlės pasižyminčios dirbtiniu intelektu gali tapti realybe (N-18)

Daktaras Levis teigia, kad bus nemažai religinės opozicijos priešpriešos robotų ir žmonių santuokos idėjai: „Aš įtariu, kad dauguma žmonių, kurie dalyvaus robotų santuokos debatuose ginčysis, kad santuoka gali būti tik tarp dviejų žmonių.“ „Bet kiek as žinau, niekur Biblijoje nėra parašyta, kad santuoka turi būti tik tarp dviejų žmonių.“ „Nematau priežasties kodėl sąžiningas, ištikimas robotas negalėtų dalyvauti vaiko auklėjime.“ „Jeigu robotas norėtų susituokti dėl to kaip jis pasielgė, tai kodėl mes neturėtumėme priimti tai teigiamai?“ Jis tęsė: „Yra sunku paneigti, kad ateities robotai nebus pajėgūs nuspręsti ar nori susituokti.“ „Kai naujovės ateina taip greitai ir jų tiek daug, mes esame priversti spręsti kokie bus žmogaus ir roboto santykiai.“

Seksas su robotais jau ne už kalnų. Kai meilė ir seksas su robotais taps vis labiau įprastas dalykas, mes turėsime susitaikyti su robotų santuokos realia galimybe. Kai jie galės elgtis kaip mūsų draugai, kodėl neišplėtus viso to iki santuokos?

Taip pat skaitykite: Šokiruojantis pranešimas: iki 2050 metų seksas su robotais bus populiaresnis už seksą su žmonėmis (N-18)

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: