Cardi B / Istagram archyvo nuotr.

Belcalis Marlenis Almanzar, kitaip žinoma kaip Cardi B. Žmonės dažniausiai šią jauną vakarų žvaigždę atpažysta iš populiarių kūrinių kaip „Bodak Yellow“, „I Like it“, „Money“. Vienas iš Cardi kūrinių „I Like it“ „Youtube“ platformoje pasiekė stulbinamą 973-jų milijonų peržiūrų skaičių. Niekam nepaslaptis, jog Cardi gyvena turtingą bei kupiną spalvų gyvenimą, tačiau nedaugelis žino, jog vos prieš keletą metų ji buvo paprasčiausia striptizo šokėja.

Nelengva vaikystė

Cardi B užaugo Bruklino mieste, Niujorke, jos mama yra iš Trinidado, o tėvas dominikonas. Atlikėja tvirtina, jog vaikystė Bronx kvartale turėjo didžiulę įtaką jos asmenybei. „ Tai įtakojo mano muziką ir kaip aš užaugau. Aš visada buvau gražioji mergaitė, tad visi norėjo mane sumušti, o aš turėjau sugebėti apsiginti“, – žiniasklaidai kartojo Cardi. Atlikėja mini, jog vaikystėje ją pravardžiuodavo Bacardi, tad iš to kilo slapyvardis Cardi B.

Striptizas Niujorke

Vos 19-os Cardi B pradėjo dirbti striptizo šokėja. Pati atlikėja tikina, jog taip pasiėlgė norėdama pasprukti nuo nevykusių santykių bei susitaupyti pinigų universitetui. „Pirmą kartą šokant striptizą jaučiau didžiulę gėdą, nuolat galvoje skambėjo tėvų balsai“, – atlikėja pasakojo žurnalui „ID“. „Tačiau po kiek laiko daugiau tai neberūpėjo. Pamačiau pinigus, kokių niekad neteko regėti“, – tikino Cardi B. Daininkė sako, jog būdama vos 21-erių susitaupė 20 tūkstančių JAV dolerių. Pasak atlikėjos, jos planas buvo šokti stirptizą iki 25-erių, nusipirkti namą bei jį išnuomoti. Tačiau viskam apsivertus aukštyn kojomis bei išpopuliarėjus, Cardi metė striptizą ir universitetą.

Bodak Yellow“ – kontraversiškas kūrinys

Bodak Yellow“ tai kūrinys, kuris atlikėjai padėjo tapti žinomai pasauliniu mastu. Ši daina buvo pirmoje vietoje „Billboard“ apdovanojimuose, kas padėjo Cardi B tapti antra atlikėja, kuriai pavyko iškovoti pirmąją vietą su solo daina (pirmoji buvo Lauryn Hill‘s). Pasak Cardi ši kontraversiška daina buvo įkvėpta reperio Kodak Black kūrinio „No Flockin“. Daugelis fanų teigė, jog Cardi dalinai pasisavino šią dainą iš reperio ir ją nukopijavo. Pasak Cardi ši daina tiesiog ją įkvėpė ir nieko daugiau.


Vulgari kūryba

Nepasalptis, jog Cardi B kūryba yra smarkiai paremta nuogybėmis bei keiksmažodžiais. Brox kvartale užaugusi atlikėja dažnai savo kūriniuose demonstruoja nuogas kūno vietas. Kūrinyje „Press“ atlikėja demonstruoja visiškai apnuogintą kūną, kurį dengia vos keletas piešinių. Vos prasidėjęs vaizdo įrašas demonstruoja erotinę, dviejų besibučiuojančių merginų sceną. Daugelis Carli kūrinių yra pavadinti necenzūriniais arba vulgariais žodžiais: „Bronx“, „Leave that Bitch Alone“, „Lick“, „Back it up“.Tačiau tai visiškai neatbaido gerbėjų, „Youtube“ platformoje Cardi turi net 11 milijonų prenumeratorių bei net 3,4 milijardų vaizdo įrašų peržiūrų. Pasak portalo „Celebrity net worth“ 2019 metais Cardi iš savo kūrybos yra sukaupusi 12 milijonų JAV dolerių vertės turto.

Kolaboravimas su kitais atlikėjais

Dažnai Cardi bendradarbiauja su įvairiomis įžymybėmis, kuriant dainas ir vaizdo klipus. Ypatingai sėkmingas kūrinys „Please me“ (241 milijonai „Youtube“ peržiūrų), kuriame dalyvavo žymus atlikėjas Bruno Mars. Šiame vaizdo klipe Cardi nedemonstravo visiškai apnuoginto kūno, tačiau demonstratyviai šoko erotinius bei viliojančius šokius.

Dar vienas ypatingai populiarus kūrinys „Girls Like you“ (2,3 milijardo „Youtube“ peržiūrų), kuriame Cardi kolaboravo su atlikėju Maroon 5 ir sulaukė milžiniškos sėkmės bei populiarumo. Šiame kūrinyje Cardi pasirodo kaip reperė, tačiau pakankamai santūriai, neapsinuoginant ir be necenzūrinių išsireiškimų.

Karštakošiška asmenybė

Cardi yra žinoma kaip temperamentinga asmenybė nuo realybės šou „Love & Hip Hop”. Šis realybės šou taip pat buvo vienas iš faktorių, kurie padėjo Cardi B išgarsėti. Šio šou metu atlikėja turėjo aferą su reperiu Swift. Cardi šou metu agresyviai metė savo batelį dainininkei Asia, kuri apkaltino Cardi miegant su jos buvusiuoju Swift. Batelių mėtymas yra nemaloni ikona, kuria pasižymi Cardi B. Neseniai atlikėja dėl konflikto socialiniuose tinkluose švystelėjo savo batelį į garsią atlikėją Nicki Minaž.

Taip pat skaitykite: Po pasipiktinimo ir protestų Nicki Minaj atšaukė savo pirmąjį pasirodymą Saudo Arabijoje

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: